A filter nem megszépít, hanem eltorzít: így csúsztak el teljesen a szépségtrendek

Dr. Beke Dóra bőrgyógyász, kozmetológus többek között arról beszélgetett Szily Nórával, milyen hamis kép alakult ki a fiatalok körében a szépségről.

beke-dóra-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Tökéletesen szimmetrikus arc, telt ajkak, pisze orr, makulátlan bőr - ha megnyitjuk az Instagramot, sok esetben láthatunk ilyen influenszereket, sztárokat, modelleket, ez a kép gyakran nem több puszta átverésnél. Az utómunkával manipulált Insta-fotók dr. Beke Dóra bőrgyógyász, kozmetológus szerint veszélyesek, mert a valóság teljesen más. A szakember és Szily Nóra a Femina Szókimondó videósorozatában többek között az elcsúszott szépségtrendekről beszélgetett.

Sokakban az a tévképzet alakult ki, ha hasonlóan szép arcvonásokkal rendelkeznek, mint a hírességek, ugyanolyan elégedettek és boldogok lesznek az életben, mint amilyennek ők tűnnek. A szépség lett számukra a siker záloga, de ez gyakran nem több puszta illúziónál. 

Szókimondó beszélgetés a szépészeti beavatkozásokról

Dr. Beke Dóra a téma kapcsán kifejtette, egy szakembernek mi a teendője, ha olyan kéréssel fordulnak hozzá, amely egy filterezett képen ugyan gyönyörű, a valóságban viszont egy eltorzított arcot eredményez.

A videóban szó esik még az önértékelésről, öregedésről és arról is, hogyan maradhat észrevétlen az arcon a botox.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük