Rost Andrea elárulta, hogyan ápolja arcbőrét, hogy fiatalabbnak látszódjon
Próbáld ki te is!
Hatásos módszerre talált. (x)

beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem kell plasztikai sebészhez rohanni, és kés alá feküdni a fiatalításhoz. Csupán egyetlen kezeléssel akár egy évtizedet is fiatalodhatsz. Megmutatjuk, hogyan! A kor előrehaladtával a kollagén- és elasztinrostok száma csökken, a szalagok, izmok gyengülnek, a bőr megereszkedik. Ez a folyamat a UTIMS HIFU kezeléssel visszafordítható.

Fotó: Barna Bálint

A UTIMS HIFU egy olyan prémium kategóriás arcfiatalítás, amely tökéletes választás mindenkinek, aki szeretné bőrét műtét nélkül fiatalítani és feszesíteni. 35 éves kor felett már mindenkinek fokozottabban kell figyelnie bőrére. A bőr fiatalosságának megőrzésére, a megereszkedés megelőzésére kiváló választás ez az eljárás. Annak is megoldást nyújt a UTIMS, aki már elmúlt 45 éves, már csökkent bőre rugalmassága, megereszkedett a bőre az arc, a toka, a nyak vagy akár a dekoltázs területén. A kezelés hatására bőre megemelkedik, újra feszes és rugalmas lesz.

Ha nincs szükség a teljes arc kezelésére, érdemes akár egy-egy problémás terület kezelni, mint például a szemöldök megemelése vagy a szemkörnyéki ráncok csökkentése. Az eredmény látványos és tartós lesz.

Nem kell elfogadnod az idő múlását!

A HIFU kezelések nagy népszerűségnek örvendenek mind magyar, mind nemzetközi hírességek körében. Ungár Anikó, Ivancsics Ilona után Rost Andrea operaénekes is a Bársony UTIMS kezelését választotta.

- Amikor az ember az arcát kezelteti, nagyon fontos, hogy olyan eljárást és olyan klinikát válasszon, amit teljesen elfogad, ami számára a legjobb, hiszen arcunk az a részünk, ami mindenki számára a leginkább látható - meséli Rost Andrea a kezelés után.

 - Az én problémámra a UTIMS HIFU kezelés nyújtotta a legjobb megoldást, ezzel a kezeléssel értük el azt a hatást, ami nekem a leginkább megfelel. A UTIMS nagy előnye, hogy nem kell befeküdni, nem kell vágni, nem drasztikus beavatkozás. Jó szívvel ajánlom, mivel nagyon jó tapasztalataim vannak, amit elképzeltem magamnak, pontosan azt kaptam a kezeléstől.

Mi a UTIMS HIFU arclifting kezelés lényege?

A nagy intenzitású fókuszált ultrahanggal egészen mélyen, akár az izomfelszíni rétegben is lehet kezelni, ahová semmilyen más non-invazív eljárás nem tud eljutni. A precízen meghatározott fókuszpontú ultrahanghullámok a bőr meghatározott rétegében elősegítik a kollagén- és elasztinrostok termelődését. Az UTIMS kezelés előnye, hogy a bőrfiatalítás háromféle mélységben végezhető.

A látványos eredmény egyetlen kezeléssel érhető el, és a hatásért cserébe nem kell vállalni a műtéti beavatkozásokkal együtt járó kellemetlenségeket, a lábadozást, a műtéti hegeket, nincs fájdalom, és nem sérül a bőr felszíne. A kezelés után azonnal látható a változás. A hosszú távú, akár két-három évig is tartó hatás körülbelül két-három hónap alatt alakul ki.

Tapasztald meg te is a leghatékonyabb műtét nélküli arcfiatalítást, és keresd a kezelést a Bársony Orvos-Esztétika klinikáin!

Ezt is szeretjük