Ezek a szezon legdivatosabb bakancsai: kényelmes, csinos darabok 16 ezer forint alatt
Árakkal, lelőhelyekkel mutatjuk a legdivatosabb bakancsokat. Kényelmesek, praktikusak, de csinosak is.

bakancs cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Idén ősszel a bokacsizmáknál talán még nagyobb népszerűségnek örvendenek a bakancsok. Ezek nemcsak kényelmesek és jó választások az esős időre, de feldobják, vagányabbá teszik az összeállításokat is.

Ma már nem csupán farmerral viselheted őket, hanem egészruhák és szoknyák mellé is bátran választhatod a praktikus lábbeliket. Így garantált lesz a lezseren sikkes hatás.

A szezon legdivatosabb bakancsai

Körképünkben a szezon legdivatosabb bakancsait válogattuk össze, hogy megkönnyítsük a választást. Találsz köztük egyszerűbb és különlegesebb darabokat is, a fekete mellett pedig bézs és barna lábbeliket is válogattunk. Egyáltalán nem slamposak, de a lábadat sem fogják nyomni, ráadásul van köztük olyan is, amit már 7595 forintért beszerezhetsz.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Borítókép: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük