Ezek a szezon legdivatosabb bakancsai: kényelmes, csinos darabok 16 ezer forint alatt

Árakkal, lelőhelyekkel mutatjuk a legdivatosabb bakancsokat. Kényelmesek, praktikusak, de csinosak is.

Bakancsok körképe
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Idén ősszel a bokacsizmáknál talán még nagyobb népszerűségnek örvendenek a bakancsok. Ezek nemcsak kényelmesek és jó választások az esős időre, de feldobják, vagányabbá teszik az összeállításokat is.

Ma már nem csupán farmerral viselheted őket, hanem egészruhák és szoknyák mellé is bátran választhatod a praktikus lábbeliket. Így garantált lesz a lezseren sikkes hatás.

A szezon legdivatosabb bakancsai

Körképünkben a szezon legdivatosabb bakancsait válogattuk össze, hogy megkönnyítsük a választást. Találsz köztük egyszerűbb és különlegesebb darabokat is, a fekete mellett pedig bézs és barna lábbeliket is válogattunk. Egyáltalán nem slamposak, de a lábadat sem fogják nyomni, ráadásul van köztük olyan is, amit már 7595 forintért beszerezhetsz.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Borítókép: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük