Ezek az ősz legdivatosabb bokacsizmái: kényelmes, nőies darabok árakkal, lelőhelyekkel
Mutatjuk az ősz legsikkesebb bokacsizmáit. Kényelmes, csinos darabokat gyűjtöttünk össze.

bokacsizma cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Már javában beköszöntött az ősz, és bizony az időjárás is sokszor megköveteli a vastagabb, vízálló cipőket, ezért érdemes elővenni a bokacsizmákat. Ha pedig tönkrement a régi darabod, vagy szeretnél egy újat, nem árt most beszerezni.

Körképünkben kényelmes, praktikus és csinos darabokat gyűjtöttünk össze a webshopokból, hogy egy kicsit megkönnyítsük a választást.

Divatos őszi bokacsizmák körképe

A chelsea csizmák továbbra is a legnagyobb kedvencek, de előtérbe kerültek a vastagabb talpú, platformos, magasabb szárú változatok is. A gumicsizmára hajazó cipők szintén népszerűek, de a westernfazon is visszatért. A színek terén a fekete a legsikkesebb, de a barna, a bézs vagy a bordó is rendkívül divatos. Árakkal, lelőhelyekkel mutatjuk a szezon legjobb bokacsizmáit.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Borítókép: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük