Az USA legfiatalabb női képviselője a power dressing iskolapéldája: Alexandria Ocasio-Cortez ruhái önbizalmat sugallnak
Alexandria Ocasio-Cortez mindig olyan szettekben jelenik meg, amelyekből csak úgy sugárzik a magabiztosság.

aoc cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Alexandria Ocasio-Cortez nevét 2018-ban ismerte meg a világ, amikor megnyerte a Demokrata Párt előválasztását, az általános választásokon pedig legyőzte Anthony Pappast. Hivatalba lépésekor 29 évesen ő lett az USA legfiatalabb női képviselője, akit beválasztottak az Egyesült Államok Kongresszusába.

A most 31 éves politikus azóta sokakat lenyűgözött elszántságával, bátor, őszinte beszédeivel és azzal is, hogy kiáll a nők jogai mellett, valamint harcol a nemi egyenlőtlenségek ellen. Mindemellett öltözködésével is kivívja az emberek elismerését: mindig úgy divatos és nőies, hogy közben szettjei határozottságot, magabiztosságot sugallnak.

Alexandria Ocasio-Cortez stílusa

Alexandria Ocasio-Cortez a power dressing tökéletes iskolapéldája: imádja a blézereket, az elegáns nadrágokat, a modern darabokat, vörös rúzsa pedig már szinte védjegyévé vált. Összeállításai mindig hatalmat, erőt és elszántságot sugároznak, és közben megőrzik eleganciáját, kifinomultságát is. És ami sokak számára meglepő lehet: a képviselő bevallotta, hogy gyakran használtruha-üzletekből szerzi be kedvenc darabjait. Képeken mutatjuk legjobb szettjeit.

Képek: Getty Images Hungary, Instagram/aoc, Instagram/vanityfair .

Ezt is szeretjük