David Bowie özvegye 65 évesen is elképesztően stílusos - Sikkes szettjeiben mindig igazi dívaként fest
A gyönyörű Iman kedveli a feltűnő, mintás ruhákat, és minden szettjében olyan, mint egy vérbeli díva.

iman cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

David Bowie özvegye, a gyönyörű Iman nemrég múlt 65 éves, ám ezt első ránézésre szinte senki nem mondaná meg róla.

A csodás modell és színésznő ma is káprázatos szépség, ráadásul igazi stílusikon, aki dívaként tündököl minden vörös szőnyeges eseményen.

A 65 éves Iman ennyire stílusos

A Szomáliában született szépségre egyetemi évei alatt figyelt fel egy fotós, hamarosan pedig már Amerikába költözött, hogy belevágjon a modellkarrierbe. 1976-ban kapott munkát a Vogue-nál, innentől pedig nem volt megállás: a legnevesebb magazinok és tervezők kapkodtak érte. 1985-ben színésznőként is debütált, majd 2004-ben saját kozmetikai márkát alapított, mely kifejezetten színes bőrű nők számára készít termékeket. Az öt nyelven beszélő, politikai tanulmányokat végzett hölgy 1992-ben ment hozzá David Bowie-hoz, akivel egészen a sztár haláláig házasok voltak.

Ma már 65 éves, de ez egyáltalán nem látszik rajta. Elképesztően fiatalos és stílusos, öltözködésével mindig felkelti az emberek figyelmét. Imádja a mintás, feltűnő szetteket, amelyek remekül is állnak rajta. Elegáns, kifinomult, és igazi dívaként fest a fotókon. Legjobb összeállításait gyűjtöttük össze.

Képek: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük