A 81 éves Carolina Herrera maga a megtestesült nőiesség: kifinomult eleganciáját tanítani lehetne
A világhírű divattervező, Carolina Herrera mindig mesés szettekben jelenik meg a nyilvánosság előtt.

carolina herrera cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Carolina Herrera nevet szinte mindenki ismeri, a világmárka mögött álló gyönyörű, határozott és hihetetlenül stílusos nőt magát azonban már kevesebben.

A 81 éves hölgyet bár mostanában jóval kevesebbet látni, mindig nagyon csinosan mutatkozik a nyilvános eseményeken. Kifinomult eleganciájából a nála fiatalabbak is jócskán tanulhatnak.

A 81 éves Carolina Herrera stílusa

A venezuelai dizájnerrel nagymamája már fiatalkorában megismertette a luxusmárkákat és a divatot: többek között Balenciaga-bemutatókra vitte, és Lanvin, valamint Dior ruhákat vásárolt neki. Carolina Herrera úgy fogalmazott, szeme hozzászokott ahhoz, hogy csinos dolgokat lásson. 1965-ben, 26 évesen kezdte karrierjét, ekkor az Emilio Pucci márka sajtósaként dolgozott. Már a Studio 54-ben is kitűnt remek stílusérzékével és drámai szettjeivel, saját márkáját viszont csak 1980-ban hozta létre. 

Azóta a legnevesebb, legelismertebb tervezők közé került, stílusérzéke pedig a mai napig irigylésre méltó. Kifinomult, elegáns ruháiban mindig királynőként fest. Legcsodásabb szettjeit gyűjtöttük össze az elmúlt időszakból.

Képek: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük