A legabszurdabb eladó holmik a neten: a vállra akasztható miniszéktől a 11 milliós repülőtáskáig
Egyszerűen hihetetlen, miket akarnak rásózni a márkák az emberekre.

bizarr holmik cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Azt már megszokhatta az ember, hogy a divatbemutatókon jócskán akadnak a hétköznapokban hordhatatlan, sőt egészen értelmetlen ruhák is, de az is tény, hogy a netes vásárlás is bőven tartogat meglepetéseket. A webshopok oldalain is rá lehet ugyanis akadni olyan darabokra, amiket legalább kétszer meg kell nézni ahhoz, hogy elhidd: igen, tényleg jól látod, mit kínálnak eladásra.

Egy Lexi Brown nevű hölgy elárulta, az egyik hobbija, hogy megkeresi az online áruházak legbizarrabb holmijait, ezek közül néhányat pedig a Twitteren is megosztott. Posztjára reagálva egyre többen mutatták meg, ők milyen "kincsekre" leltek. Egyszerűen hihetetlen, hogy ezeket tényleg meg lehet venni a neten - és ami még hihetetlenebb, hogy sokan meg is veszik őket.

Bizarr holmik a webshopokból

A nő egyik kedvenc kiegészítőjéről töltött fel egy fotót, ami a Nordstorm webáruházában kapható. Ez nem más, mint egy vállra akasztható, köves miniszék - igen, tényleg jól olvastad. A kiegészítő valójában egy táska funkcióját tölti be, haszna viszont persze semmi nincs. Cserébe az biztos, hogy nagyon furcsán fest vele az ember. Az ára egyébként 895 dollár, ami majdnem 267 ezer forintnak felel meg, és mint kiderült, van rá kereslet: amikor ugyanis Lexie rálelt, már csak egy darab volt készleten.

De nem ez az egyetlen bizarr dolog, amit talált: a Louis Vuittonnál egy repülőgép formájú táskát árulnak 39 ezer dollárért, azaz 11,6 millió forintért. A retikülbe persze szinte semmi nem fér bele, de valószínűleg nem is a praktikum miatt gyártották. A kommentelők azzal viccelődtek, ennyiért már majdnem egy igazi gépet kaphat az ember.

A cikk az ajánló után folytatódik

A kommentáradat elárasztotta a posztot, a netezők pedig sorra mutatták meg, ők milyen csodákat találtak. Itt van például egy tégla a Supreme márkától, ami csupán azért, mert rajta van a felirat, 300 dollárba, azaz több mint 89 ezer forintnyi összegbe kerül.

Aki pedig egy luxustégladarab helyett egy méregdrága kővel is megelégszik, az beszerezheti a Nordstorm bőrtokban kapható darabját 100 dollárért, azaz közel 30 ezer forintért.

Ha pedig valaki egy olyan táskára vágyik, amiről egy banán lóg le, a Louis Vuittonnál ezt is megkaphatja. Még szerencse, hogy a gyümölcsök variálhatók, így igazodhatnak az aktuális évszakhoz és divathoz. 11 400 dollárért, azaz körülbelül 3,4 millió forintért azért ez el is várható.

A Tiffanny&Co. webshopjában pedig egy üres, ezüst konzervdobozt is kaphatnak a vásárlók 1025 dollárért, azaz 305 ezer forintért. Ha valaki akarja, külön gravírozást kérhet bele, hogy még szebb legyen az amúgy is mutatós, különleges darab...

És végül a két részből álló, bugyi- és fenékvillantó farmer is említést érdemel. Kicsit sem ízléses, praktikus vagy egyáltalán hordható, ellenben már 25 dollárért, vagyis 7500 forintért rendelhető. Azért arra kíváncsiak lennénk, mennyi fogyott belőle eddig.

Nagyon bizarr kifutós ruhák

Képes válogatásunkban bemutatjuk az elmúlt évek legfurcsább kifutós kreációit, amikre inkább művészeti remekként érdemes tekinteni, nem pedig ruhaként.

Ezt is szeretjük