A legszexibb nyári kardigánok körképe

Legyél felkészült akkor is, ha hűvösebbre fordul! Megmutatjuk, milyen kardigánokkal teheted csinosabbá a nyári szerelésed.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Az idei nyár sűrűn változó időjárása bizony nagyobb átgondolásra int az öltözködés terén. Hiszen meglehet, hogy amiben reggel utadra indulsz, a kiszámíthatatlan hőingadozásnak köszönhetően délután már nem állja meg a helyét. Ám egy aprócska kardigánnal könnyedén hidegállóvá teheted a nyári ruháidat, mely akkor sem hoz zavarba, amikor hirtelen erőre kap a napsütés, mert ilyenkor nemes egyszerűséggel eltüntetheted a táskádban.

Ha a klasszikus szabású kardigánok közül válogatsz, akár egyetlen darabbal is átvészelheted az esős napokat, ugyanis kötetlen stílusuk miatt sokféle elképzelésbe beültethetők, így bármit is viselsz, hozzá tudnak idomulni az általad megálmodott összképhez. Egybeszabott ruháidhoz választhatsz rövidebb fazonokat, esetleg egy bájos kis boleróval is vidámabbá teheted az öltözéked, hogy a borús felhők ellenére se keltsen benned őszies hangulatot.

Űzd el a szürke fellegeket színes romantikával!

Ha már az időjárás nem képes egyöntetűen a nyári életérzést sugározni, dobd fel magad cukormázas színekkel, csipkés és fodros romantikával, illetve olyan szabásvonalú kardigánokkal, melyek a kecses idomokra és a nőiességre helyezik a hangsúlyt.

A szűkebb darabokat terebélyes tányérszoknyákkal vagy A-vonalú rövidnadrágokkal is viselheted, így biztos, hogy a karcsú derekad kerül a figyelem középpontjába. A bolerók és a háromnegyedes ujjú megoldások mindig jól jönnek, ha nem tudod eldönteni, milyen időviszonyokkal fogsz szembesülni a nap folyamán.

A Mango népies hangulatú, csipkézett kardigánját 7995 forintért tudod beszerezni magadnak. Szintén a Mango üzleteiben bukkanhatsz rá az egygombos, derékban passzrészes modellre, mely 5995 forintért lehet a tiéd.

Az Otto internetes kollekciójából is két remek darabot ajánlunk a figyelmedbe: a különleges, denevérujjas fazonú gyöngyszemet 5830 forintért rendelheted meg, míg az alakkiemelő, pasztellkék változatért 4370 forintot kell ontanod. A Bon Prix választékában csak úgy tobzódnak az édeskés gyümölcsárnyalatok: az áfonyaszínű, rövid szabású kardigánjuk 3299 forintba kerül, a bővebb fazonú, eperkrémszínű, gombos pulóverük pedig 4599 forintért kapható.

Tündéri bolerók

Friss és üde hatást kelt az Otto hófehér, háromnegyedes ujjú bolerója, amit a legszebb virágos és csipkés ruháidra is felkaphatsz. Az ára 5830 forint. Szintén az Otto kínálatában akadhat meg a szemed az élénk meggypiros modellen, mely napfényt csempészhet a legviharosabb napokba is. Ennek a darabnak is 5830 forintért lehetsz a boldog tulajdonosa.

Letisztult, finom nőiesség

Visszafogott színek és lágy anyagok jellemzik a legnőiesebb kardigánokat, melyek között a tengerész stílusú változatokat is megtalálod. A javukra írható az is, hogy az efféle pulóverek kaméleonként képesek változni, hiszen más képet mutatnak szoknyás elképzelésben egy övvel megbolondítva, avagy farmersorttal párosítva, laza vászoncipellővel és kalappal megtoldva a nőies lezserséget.
A New Yorker karcsúsított fazonú, egyszerű, szürke pamutkardigánját is sokféleképpen kihasználhatod, ha 5990 forintot áldozol érte. A Mango darabjaiban visszafogott stílusban is szexi lehetsz: akár az áttetsző anyagú, sálgalléros megoldást választod, akár a sötétkék, fodros szélű pulóvert, mindkét esetben 9995 forintot kell fizetned.

Változatos tengerészmódi

A Tezenis sötétkék alapon fehér csíkos kardigánjára 5790 forintért tehetsz szert. Hasonlót kínál számodra szürke árnyalatban a New Yorker kollekciója, 6990 forintért. A Bon Prix karcsú szabású, tengerészkék modellje akár egy romantikusabb szett fénypontjaként is megállja a helyét. Az ára csupán 3999 forint. A Mango piros csíkos, rövid fazonú darabja 7995 forintért találhat gazdára.

Alakjavító divattippek nyárra

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ha épp sportos hangulatban vagy

Esőben, szürke, egykedvű időben sok nő nem szereti kirittyenteni magát, és inkább egy lezser, kényelmes összeállítás mellett dönt. Ennek ellenére nem muszáj topisnak lenned, hiszen a nőies kisugárzás ezekkel a holmikkal is megvalósítható. Ugyanakkor a klasszikus fazonokat más stíluson belül is kamatoztathatod.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Pont ilyen az Otto egyszerű, szürke pamutkardigánja, amit sportos és nőies elképzelésben is viselhetsz. Az ára 5830 forint. Szintén az Otto online katalógusában lelhetsz rá a vékony anyagú, végig cipzáras pulóverre, ami nyaraláskor sem hiányozhat a poggyászodból.

Ezt a darabot 8455 forintért tudod megvásárolni. A New Yorker virágos kapucnisa ügyesen ötvözi a romantikus és a sportos elemeket, és 6990 forintért vészelheted át benne az esőt. A Mango derékhangsúlyos, rövid kardigánját is beültetheted más-más elképzelésekbe, ha 5595 forintért megkaparintod.

Ezt is szeretjük