Képek! A legszexibb blúzok a szezonban
Így viseld őket!
A blúzok visszafogott, unalmas korszakának vége. Fedezd fel a bennük rejlő, új lehetőségeket!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Még mindig a szigorú matektanárnőd vagy a ballagásod jut eszedbe a blúzokról? Akkor ideje megbarátkoznod az új trendekkel, mert az idei kreációk köszönőviszonyban sincsenek a blúzokról alkotott általános képpel. Bizony, ezek a ruhadarabok sok változáson mentek keresztül az elmúlt években, hogy végleg leseperhessék magukról a kimért, visszafogott, iroda-uniformis jelzőket.

A tervezők meglódult fantáziájának köszönhetően pedig még a retro fazonok is izgalmasabbá, extravagánsabbá váltak.

A rafinált szabásvonalak, a fiatalos színek és minták csodákra képesek, hiszen stílusteremtő hatalommal bírnak. Az általuk megújult modellek pedig játszva beférkőztek a legmenőbb trendekbe, mert - a modern divatfelfogásnak hála - a blúzok kiszökdöshettek a feszes elegancia börtönéből, így merészebb variációkat is megvalósíthatsz velük.

Három tuti tipp, hogyan viseld a blúzokat

Kedvet kaptál a blúzviseléshez, de nem tudod, hogyan kaphatna méltó helyet az öltözékedben? Íme, a legfontosabb alapszabályok, hogy makulátlan legyen a stílusösszkép!

  • A blúz mágikus ruhadarab, mely akkor is felerősíti a nőies kisugárzásodat, ha farmernadrággal vagy sorttal viseled. Ám a hozzá nem illő kiegészítők ezt a varázslatot csírájában elfojthatják. Bármennyire kedveled a lapos talpú cipőket, a tornacsukát most felejtsd el. Válassz helyette csajos vászoncipőt, bokára köthető szalagos topánt, esetleg egy bájos balerinafazont.
  • A pasztelles lágyságú és az élénken vibráló blúzokat csak két indokkal tompíthatod feketével: amennyiben az irodai megjelenésedhez vagy elegáns alkalomhoz kívánod alakítani a stílusodat.
  • Az áttetsző darabok alatt mindig viselj színben harmonizáló topot, mert a harsányan átütő melltartó közönséges hatást kelthet.

A legszexibb blúzok a szezonban

Képgalériánkból megtudhatod, milyen blúzcsodákat tartogat számodra a tavaszi-nyári kínálat, és hogyan alakíthatsz ki velük divatos stílusokat.

Ezt is szeretjük