A 3 legszexibb intim fazon a pasik szerint

Így tedd rendbe a bikinivonaladat

Most már tényleg itt a bikiniszezon, nincs mese, a szőrszálaktól meg kell szabadulni.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Most már nincs menekvés, itt a strandszezon, lehet menni napozni és pancsolni, előtte azonban nem árt, ha mindenhol rendbe teszed magad. A falatnyi fürdőruhában minden látszik, nincs helye egy kósza szőrszálnak sem.

Az intim területek szőrtelenítésével természetesen a pasidnak is kedvezel, hiszen minden férfi szereti a puha bőrt - az egész testen.

Mielőtt nekilátnál a szőrgyilkolásnak, nézd meg, melyik fazonhoz milyen módszer passzol.

Brazil

Sok férfi preferálja a teljes csupaszságot, hiszen mindegyikük vizuális típus, és szeretnek elveszni a részletekben. Kényelmes állapotról van szó a nő számára is, de a teljes simaságig vezető út bizony göröngyös.

A brazil fazont a legkönnyebben borotvával alakíthatod ki, de a szőrszálak növekedése kellemetlen lehet, ezért érdemes a műveletet kozmetikusra bízni.

A sima meleggyanta helyett válaszd a cukorgyantát, ami kíméletesebb a bőrhöz. Az intim területen a bőr nagyon érzékeny, a forró gyanta pedig kellemetlen lehet.

Nem szabad pironkodni a kozmetikusnál, így ha tartanál attól, hogy meglepődik, ne tedd, már számtalan alkalommal végzett ilyen beavatkozást előtted. A fórumokon házilag előállítható cukorgyantáról is szó esik, de amondóak vagyunk, bízd profira.

Némi szőr

Talán a legnépszerűbb intim fazon, amikor a brazil változatot a szeméremdombon hagyott kis szőrös területtel lágyítják. Sok férfinak túl ártatlan a teljes meztelenség, ezért jobban kedvelik ezt változatot.

Nagy különbség az előállításnál nincs, hiszen csak egy kis csík marad a szőrből. Vicces kedvű lányok formára is nyírhatják, de nem biztos, hogy egy szívecske teljes sikert arat a férfinál.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A profi cukorgyantázás itt is beválik, de ha nem tudsz megbarátkozni a gondolattal, hogy más szőrtelenítsen ezen a területen, akkor ajánljuk a hideggyantát. Sokan nem bíznak benne, pedig elég a kezek között kicsit dörzsölve felmelegíteni, és máris használatra kész, sokkal kevesebb piszokkal jár, mint a meleg változat, és biztonsággal használható.

Amit soha!
Intim területen tilos szőrtelenítő krémet használni. Míg a lábon vastag a bőr, és nem okoz problémát, hogy felső rétege szó szerint feloldódik a krém hatására, addig a vékony bőrnél akár égési sérüléseket is okozhat. Arról nem is beszélve, hogy könnyen a nyálkahártyára juthat a krém.

Mit mond a szakértő?

Ha nem vagy biztos abban, hogy melyik módszer is válna be igazán, vagy kérdéseid vannak a szőrtelenítéssel kapcsolatban, akkor nézd meg videónkat.

Bikinifazon

Akadnak olyan férfiak is, bár az ő táboruk a legkisebb, akik nem szeretik a csupasz bőrt. Valószínűleg neked is az a legkényelmesebb, ha nem szabadulsz meg teljesen a szőrtől, hanem csak karbantartod. Ebben segítségedre lehet egy trimmelő, mely meghatározott hosszúságúra vágja a szálakat. Hajvágó gépet erre a célra nem szabad használni, mert könnyen becsípi a bőrt.

Ha nem is szabadulsz meg teljesen a szőrszálaktól, a fürdőruhából kilógó részeket borotvával tedd simává.

Ezt is szeretjük