A 96 éves hölgy stílusos, és nagyon éli a TikTokot - Több százezren rajonganak a videóiért

Zuleide Lima igazi sztár lett a TikTokon: a 96 éves hölgy sokszor táncolva mutatja meg stílusos szettjeit.

zuleide cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Sóbors
Top olvasott cikkek

Azt hihetnénk, hogy a TikTok csak a fiatalok terepe, de ez egyre kevésbé van így. Egy 96 éves hölgy pedig még talán jobban is élvezi a közösségi oldalt, mint bármelyik tinédzser.

A brazil Zuleide Lima sorra gyártja a videóit, amikből csak úgy sugárzik az energia és a pozitivitás: nemcsak táncol és mosolyog a felvételeken, hanem csinos összeállításait is büszkén mutatja meg.

A 96 éves hölgy igazi sztár a TikTokon 

A hölgyet több mint 574 ezren követik, amit nem is csodálunk: egyszerűen minden posztja olyan imádni való és olyan vidám, hogy órákon keresztül tudnánk őket nézni. Zuleidéből minden posztjában kicsattan a boldogság, és nem mellesleg megjelenése is ragyogó a videókon, képeken.

@zuleideazevedolima Arrume-se cmg para meu aniversário de 96 anos 🥳 ♉️ #lookdodia #grwm #outfit #ootd #arrumesecomigo #fy ♬ Aesthetic - Tollan Kim

Előszeretettel mutatja meg kedvenc ruháit követőtáborának, és szuper ötleteket ad arra is, hogy lehet valaki csinos kilencven felett. Ő például kedveli az egészruhákat, a mintás, színes darabokat, simán bevállal például egy kígyómintás szettet is, amitől sokan ódzkodnak - és ami szuperül áll neki. Általában bővebb szabásokra szavaz, de néha a derekát enyhén kiemelő, húzott, gumis összeállításokat is visel.

@zuleideazevedolima De ladinho, de ladinho… Girou!!! #trend #dancechallenge #dancinha #fypage # ♬ Na Rebolada - Os Quebradeiras & DJ Zullu & Machadez

Előfordul, hogy táncolva mutatja be csinos outfitjét: itt például a nőies, sikkes megjelenést ékszerekkel és ezüstszínű szandállal fokozta. Persze nadrágban is gyakran látni, ezek esetében a magas derekú, kötős változatokat szereti leginkább, melyek kényelmesek, mégis divatosak.

@zuleideazevedolima 🤫 #trend #fy #viral ♬ sonido original - Lucia

Nagyon csinos és elegáns ebben a bordó egészruhában is, amit mintás kendővel és aranyszínű szandállal varázsolt még divatosabbá. És a tánc itt sem maradhatott el.

@zuleideazevedolima Acordando Pedrinho, inspirada em @Ana Furtado e @J.B. Oliveira kkkkk #boninho #acordapedrinho #jovemdionisio #dancinha #trend ♬ ACORDA PEDRINHO - Jovem Dionisio

Zuleide a TikTok mellett az Instagramra is posztol alkalmanként, itt például egy fekete-piros szettben pózol vidáman a kamerának. 

Zuleida persze a vízparton is egy igazi díva: mesésen festett a fürdőruhában és a kalapban

@zuleideazevedolima Cara de rica eu tenho! #caraderica #trend #fy #verao2022 #nordeste #zuzumores ♬ som original - Thay Silva

Egyszerűen imádjuk az öltözködését, a humorérzékét, a kisugárzását és azt, hogy ennyire élvezi az életet - meg persze a TikTokot.

@zuleideazevedolima Quem dança seus males espanta... 😉 #dancinha #dancinhasdotiktok #trend #foryoupage #viral ♬ som original - Zuleide Lima

Ennyire stílusosak a 70 feletti olasz nők

Egy Angelo nevű férfi elhatározta, hogy meg is örökíti a milánói hölgyek rendkívüli stílusát. Másokkal ellentétben ő nem a húszas-harmincas korosztályt fotózza az utcán, hanem hetven feletti olasz hölgyeket kap le, és az Instagramon osztja meg a képeket. A Sciuraglam nevű profilnak már több mint 128 ezer követője van, és nem véletlenül: a hetedik iksz feletti divatos hölgyekből csak úgy árad a kifinomultság, az elegancia, ráadásul öltözködési trükkjeiket bárki könnyedén ellesheti.

A 70 feletti olasz nőknél nincs stílusosabb - Öltözködési trükkjeiket te is ellesheted

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük