1 kis fekete ruha, 8 stílus
Különleges kiegészítőkkel
Itt a partiszezon, és nem tudod, milyen szereléssel rukkolj elő? Nem kell új ruhát vásárolnod, csak tuningold fel jó öreg kis feketédet!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A legtöbb nő ismeri és őrzi a titkot, miszerint a semleges kis fekete ruha olykor nagyobb főnyeremény, mint egy méregdrága, nagy gonddal felcicomázott, festménybe illő kreáció.

Annak ugyanis van egy jelentős hátránya, mégpedig, hogy kevésbé variálható darab, ráadásul egyedisége miatt mindenki azon nyomban megjegyzi. Így aztán, ha elsütöd a következő bulin is, már roppant unalmasnak tűnik.

Ezzel szemben a kis feketéd olyan, mint egy kaméleon, nem is hinnéd, hányféleképpen tudja változtatni a stílusát, annak megfelelően, ahogy a kiegészítőid diktálják.

Pontosan egyszerűsége miatt ilyen simulékony, mint egy kezes bárány, hiszen mindig megújuló arcát mutatja más-más ruhadarabokkal kombinálva, amivel azt a látszatot kelti, hogy te folyamatosan naprakész vagy a divatban.

Nem kell minden egyes buli kedvéért új ruhát beszerezned, vagy azon törnöd a fejed, hogy mit húzhatnál magadra, ha az életmentő fekete ruhácskád ott lóg a szekrényben, bevetésre készen.

Válassz hozzá igazán különleges és egyedi kiegészítőket, így mindig megújult oldaladat villanthatod meg a partikon. Nézd meg, milyen rafinériákkal alakíthatod át titkos fegyveredet a hangulatodhoz illően.

Egy hamisítatlan diszkódíva

Mivel a ruha egyszerű, mondhatni semleges alapanyag, nyugodtan megbolondíthatod csillogó, szemet kápráztató elemekkel.

Most nagyon divatos a fejpánt, ami lassan az ékszerek babérjaira tör.
Viselhetsz ékköveset vagy láncfonatból álló haj- és fejéket, mely a frizurádat is különlegesebbé varázsolja. Egy hozzá illő fémes csillogású öv és sziporkázóan ragyogó táska ellenállhatatlan partiszerelést rittyent egyhangúnak gondolt kis ruhádból.

Sztárstílus

Minden buli középpontja lehetsz, ha csipetnyi luxust csempészel a sarkos eleganciába, mégpedig olyan kiegészítőkkel, melyek előkelőséget sugallnak, ám mégsem a hercegnők hűvös finomságát, hanem a sztárok impulzív csillogását kölcsönzik neked.

A kalap itt elengedhetetlen kellék, melynek mindenképp karakteresnek kell lennie. Válassz hozzá fénylő lakkhatású - például krokodilmintás tűsarkú cipőt - vagy finom bőrből készült cuccokat.

Fokozd tovább a hatást egy vékony kis kesztyűvel, esetleg egy szőrmepelerint is magadra dobhatsz.

A trendi particica

Szexis külsőt kifinomult stílussal is kialakíthatsz magadnak. A szürke-fekete kombinációjában igazán modern partilánnyá lényegülhetsz. Nem is lesz másra szükséged, csak egy szürke levéltáskára, egy divatos, de egyszerű bokacsizmára, egy dekoratív kendőre a nyakadba, egy szürke dupla pántos derékövre, esetleg még egy kalapra.

Meríts ihletet a húszas évekből!

A húszas évek charlestont járó, pattogó lábú kis menyecskéitől nemcsak a tánctudásukat lesheted el, hanem az öltözködési stílusuk is inspirálhat, ha különleges alkalomra vagy hivatalos. A fejpánt itt is nélkülözhetetlen, de legyen inkább selyemből vagy bársonyból, és az sem árt, ha valami díszítőelem csücsül rajta, egy hanyagul lelógó bojt vagy akár egy bokréta. Szerelésedhez körömcipő vagy fűzős bokacsizma dukál, illetve egy leheletvékony, csillogó sál, egy hosszú kesztyű és egy egyszerű fekete harisnya, esetleg mintás, átlátszó térdzokni.

Dögös rocker, szupernőies kivitelben

A dolgod rendkívül egyszerű, be kell szerezned mindent, ami szegecses vagy fémekkel kivert, mégis csajos darab. Ha a bokacsizmád és a táskád szegecsekkel díszített, a ruhádhoz kombinált derékig érő, blézerszabású bőrdzsekin már ne halmozódjanak a fémes csillogású mütyürök. Elég, ha némi válltöméssel és cipzáras megoldásokkal van ellátva.

Elegáns díva és a vadmacska alternatívája

Az elegáns, hűvös szépség idén a régi filmek díváihoz nyúl vissza, és a múlt nagyasszonyainak karakterét testesíti meg. Kis feketédet - melyet Audrey Hepburn hozott divatba - drámai kalappal tedd még hangsúlyosabbá, melybe tűsarkú, nyitott orrú cipellővel és szexi, harisnyakötős combfixszel vihetsz egy kis izgalmat.

Ha azonban tökéletes eleganciádba némi vadságot is vegyítenél, megtörheted a jeget állatmintás kiegészítőkkel, egy leopárdpöttyös gombakalappal, platformos bokacsizmával és hozzáillő táskával.

Francia sikk

A francia nők bűbájosak, van bennük valami gyermekien édes, ami hetyke öntudatossággal párosul, épp ezért gondolják azt a férfiak, hogy megközelíthetetlen ideálok. Szeretnél te is titokzatos álomképet varázsolni magadból? Lesd el a párizsi nőktől, hogy mi az, amit tudnak!
Ötvözd okosan a kislányos kiegészítőket a végzet asszonyát idéző darabokkal, és meglátod, milyen lehengerlő elegy kerekedik ki belőle!

Fekete ruhádhoz jól passzol egy piros svájcisapka, a nyakadba egy vörös mintás cicakendő, illetve valami igazán szexis cipellő, mely kecses lábaidra vonzza a figyelmet. Akár még egy csinos kis bokazoknival is megdobhatod az összhatást, ami még bájosabbá és édesebbé teszi az öltözéked. Innentől fogva már nincs más dolgod, csak rebegtetni a pilláidat, persze csak kimérten, franciás stílusodhoz illően.

Ezt is szeretjük