Merész szettjei miatt sokan beszóltak a 74 éves modellnek - Nem úgy öltözködik, mint a legtöbben

A 74 éves Colleen Heidemann előszeretettel visel modern, divatos szetteket, combcsizmákat és miniruhákat. Videókban vágott vissza kritizálóinak.

A 74 éves modell, Colleen Heidemann öltözködése
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Bár egyre többen harcolnak az ageizmus ellen, sajnos a köztudatban még mindig élénken él az, hogy egy bizonyos kor után a nőknek le kell mondaniuk egyes ruhadarabokról, és a társadalmi elvárások szerint kell öltözködniük. Ha pedig valaki nem így tesz, annak általában jó néhány kritikával szembe kell néznie.

A 74 éves Colleen Heidemann minden elvárással szembemegy, és imádja a szexi, nőies darabokat. Mindig elképesztően nőies, de az biztos, hogy nem úgy öltözködik, mint a korabeliek - és pont ezért szóltak be neki sokan a TikTokon.

A 74 éves Colleen Heidemann öltözködése

A gyönyörű modellt 2011-ben ismerte meg a világ: egy divatblogger oldalára készített fotókat a karcsú, ősz hajú, elegáns nőről, képei pedig bejárták az internetet. Hamarosan már modellfelkérések érkeztek az egykori stewardesshez, aki azóta is lenyűgözi az embereket eleganciájával, szépségével és nőiességével. Imádja a divatot, szívesen visel merész, feltűnő szetteket is, amit néhányan nem néznek jó szemmel.

@colleen_heidemann Having my little #carriebradshaw moment in Chanel ❤️❤️❤️ #styleover70 #beyou #ifnotnowwhen #fashionover70 #seniorstreetstyle ♬ Sex and the City (Main Theme) - TV Sounds Unlimited

Bár a legtöbben dicsérik, és igazi példaképnek tartják, akadnak bőven olyanok is, akik túl kihívónak tartják stílusát, és úgy gondolják, hogy nem a korának megfelelően öltözködik. A modell szerencsére nem foglalkozik a rosszindulatú kommentekkel, maximum csak annyira, hogy videókban vág vissza a hozzászólóknak.

Volt például, aki fürdőruhájára tett megjegyzést, mégpedig azért, mert úgy gondolta, ennyi idősen már nem kellene ilyen darabot viselni. A modell válaszul egy videót tett közzé, amelyben még több úszószettben látható, és amelyben azt üzeni: "Viseld azt, amiben jól érzed magad! Minden test bikinibody."

@colleen_heidemann Temperatures are climbing up and I just want to tell you, wear what makes you feel beautiful❣️❣️❣️ EVERY BODY IS A SWIMSUIT BODY ❤️❤️❤️ #antiageism #beyou #femaleempowerment #styleover70 #fashiontiktok #notdeadyet #everybodyisaswimsuitbody #swimwear ♬ Angeleyes (Sped Up Version) - april aries bae (SVT)

A cikk az ajánló után folytatódik

Egy másik posztjában magas sarkú combcsizmában és miniruhában látható, és azt mondja: "Ne hagyd, hogy mások határozzanak meg! Erősek vagyunk. Nem vagyunk láthatatlanok. Úgy öltözöm a koromban, ahogy akarok."

@colleen_heidemann I DRESS MY AGE HOWEVER I WANT!!! #dressyourage #styleover70 #fashionover70 #beyou #antiageism #dresswhoyouare ♬ original sound - Colleen Heidemann

A modell szereti a rövid szoknyákat, a szűk ruhákat, a magas sarkú cipőket, a fényes anyagú darabokat, és elképesztő magabiztossággal viseli őket. Colleenből sugárzik az önbizalom, az életvidámság és a nőiesség.

@colleen_heidemann If you want to wear it… GO FOR IT!!! ❤️❤️❤️ #beyou #wearwhatyouwant #fashionover70 #streetstyleover70 #maturemodel ♬ love on the brain sped up - xxtristanxo

Posztjaival tudatosan kampányol az ageizmus ellen, és arra hívja fel a figyelmet, hogy a divat nem kor kérdése: bárki követheti a trendeket, és hordhat sikkes darabokat attól függetlenül, hogy hány éves.

Öltözködése miatt kritizálták az 51 éves nőt

Az 51 éves divatblogger, Renae Olivia imádja a csinos, divatos ruhákat, és szettjeit rendszeresen meg is mutatja a TikTokon. A sikkes összeállításokra viszont nem csak pozitív kommenteket kap: a sok dicséret mellett egyesek azért kritizálják, mert úgy vélik, nem a korának megfelelően öltözködik.

Kritizálták az 51 éves nőt, hogy nem a korának megfelelően öltözködik - Videóban vágott vissza

Az 51 éves Renae Olivia videóban vágott vissza az öltözködését kritizáló trolloknak.

Elolvasom

Képek: Instagam/colleen_heidemann, Instagram/colleen_heidemann.

Ezt is szeretjük