Merész szettjei miatt sokan beszóltak a 74 éves modellnek - Nem úgy öltözködik, mint a legtöbben

A 74 éves Colleen Heidemann előszeretettel visel modern, divatos szetteket, combcsizmákat és miniruhákat. Videókban vágott vissza kritizálóinak.

colleen cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár egyre többen harcolnak az ageizmus ellen, sajnos a köztudatban még mindig élénken él az, hogy egy bizonyos kor után a nőknek le kell mondaniuk egyes ruhadarabokról, és a társadalmi elvárások szerint kell öltözködniük. Ha pedig valaki nem így tesz, annak általában jó néhány kritikával szembe kell néznie.

A 74 éves Colleen Heidemann minden elvárással szembemegy, és imádja a szexi, nőies darabokat. Mindig elképesztően nőies, de az biztos, hogy nem úgy öltözködik, mint a korabeliek - és pont ezért szóltak be neki sokan a TikTokon.

A 74 éves Colleen Heidemann öltözködése

A gyönyörű modellt 2011-ben ismerte meg a világ: egy divatblogger oldalára készített fotókat a karcsú, ősz hajú, elegáns nőről, képei pedig bejárták az internetet. Hamarosan már modellfelkérések érkeztek az egykori stewardesshez, aki azóta is lenyűgözi az embereket eleganciájával, szépségével és nőiességével. Imádja a divatot, szívesen visel merész, feltűnő szetteket is, amit néhányan nem néznek jó szemmel.

@colleen_heidemann Having my little #carriebradshaw moment in Chanel ❤️❤️❤️ #styleover70 #beyou #ifnotnowwhen #fashionover70 #seniorstreetstyle ♬ Sex and the City (Main Theme) - TV Sounds Unlimited

Bár a legtöbben dicsérik, és igazi példaképnek tartják, akadnak bőven olyanok is, akik túl kihívónak tartják stílusát, és úgy gondolják, hogy nem a korának megfelelően öltözködik. A modell szerencsére nem foglalkozik a rosszindulatú kommentekkel, maximum csak annyira, hogy videókban vág vissza a hozzászólóknak.

Volt például, aki fürdőruhájára tett megjegyzést, mégpedig azért, mert úgy gondolta, ennyi idősen már nem kellene ilyen darabot viselni. A modell válaszul egy videót tett közzé, amelyben még több úszószettben látható, és amelyben azt üzeni: "Viseld azt, amiben jól érzed magad! Minden test bikinibody."

@colleen_heidemann Temperatures are climbing up and I just want to tell you, wear what makes you feel beautiful❣️❣️❣️ EVERY BODY IS A SWIMSUIT BODY ❤️❤️❤️ #antiageism #beyou #femaleempowerment #styleover70 #fashiontiktok #notdeadyet #everybodyisaswimsuitbody #swimwear ♬ Angeleyes (Sped Up Version) - april aries bae (SVT)

A cikk az ajánló után folytatódik

Egy másik posztjában magas sarkú combcsizmában és miniruhában látható, és azt mondja: "Ne hagyd, hogy mások határozzanak meg! Erősek vagyunk. Nem vagyunk láthatatlanok. Úgy öltözöm a koromban, ahogy akarok."

@colleen_heidemann I DRESS MY AGE HOWEVER I WANT!!! #dressyourage #styleover70 #fashionover70 #beyou #antiageism #dresswhoyouare ♬ original sound - Colleen Heidemann

A modell szereti a rövid szoknyákat, a szűk ruhákat, a magas sarkú cipőket, a fényes anyagú darabokat, és elképesztő magabiztossággal viseli őket. Colleenből sugárzik az önbizalom, az életvidámság és a nőiesség.

@colleen_heidemann If you want to wear it… GO FOR IT!!! ❤️❤️❤️ #beyou #wearwhatyouwant #fashionover70 #streetstyleover70 #maturemodel ♬ love on the brain sped up - xxtristanxo

Posztjaival tudatosan kampányol az ageizmus ellen, és arra hívja fel a figyelmet, hogy a divat nem kor kérdése: bárki követheti a trendeket, és hordhat sikkes darabokat attól függetlenül, hogy hány éves.

Öltözködése miatt kritizálták az 51 éves nőt

Az 51 éves divatblogger, Renae Olivia imádja a csinos, divatos ruhákat, és szettjeit rendszeresen meg is mutatja a TikTokon. A sikkes összeállításokra viszont nem csak pozitív kommenteket kap: a sok dicséret mellett egyesek azért kritizálják, mert úgy vélik, nem a korának megfelelően öltözködik.

Képek: Instagam/colleen_heidemann, Instagram/colleen_heidemann.

Ezt is szeretjük