Az internet szerint ezek lesznek a legdivatosabb ruhák idén - A Pinteresten már most megőrülnek értük

Ha új ruhákra vágynál, ezek közül is érdemes válogatnod.

2018-as divat
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Bár még csak nemrég kezdődött el az év, az internet egyik legnagyobb képmegosztó oldala, a Pinterest már ki is adta összeállítását, melyben az idei év legnagyobb trendjeit mutatják meg, amikért már most rajonganak az emberek.

A válogatás a felhasználók által leggyakrabban keresett és elmentett ruhák és a 2018-as divat alapján készült. Ha szeretnéd tudni, milyen darabokkal érdemes bővítened a gardróbodat idén, akkor vedd segítségül a Pinterest gyűjteményét!

2018 trendjei a Pinterest szerint

Ebben az évben is lesznek szokatlan trendek, de a képmegosztó oldal jóslata szerint a vagány és igenis szerethető ruhák kerülnek majd előtérbe. A skinny farmert leváltják a bővebb változatok, előtérbe kerülnek a hosszú kabátok és kardigánok, de a nőies szoknyák és szabások is hódítanak majd. Nem beszélve a különleges és meseszép, díszített cipőkről, melyek még a legegyszerűbb szetteket is könnyedén feldobják. De ezeken kívül is megjelenik néhány új, és visszatér néhány retró trend: képeken mutatjuk őket.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük