Ízletes, fűszeres vasalt csirkecomb
Ne ijedj meg, nem kell összekoszolnod a kedvenc vasalódat ahhoz, hogy elkészítsd!
A vasalt csirkecomb a grillezések nagy sztárja, de bármelyik évszakban elkészítheted, szaftos és ízletes fogás.
Salátával a legfinomabb, de gyakorlatilag bármilyen köret passzol hozzá.
Vasalt csirkecomb
Hozzávalók:
- 6 csirkefelsőcomb
- 2 gerezd fokhagyma
- egy levél rozmaring
- 1 evőkanálnyi őrölt majoránna
- 1 evőkanálnyi kakukkfű
- frissen őrölt bors
- só
- olaj
Elkészítés ideje:
25 perc + a pácolás.
Elkészítés menete:
A combokat filézd ki, ha eleve filét vettél, akkor sokkal könnyebb dolgod lesz ebből a szempontból. A fokhagymát reszeld egy tálkába, keverd el a többi hozzávalóval és egy deci olajjal.
Kiút a társfüggőségből - Hogyan szabadulj meg a mérgező kapcsolatoktól?
Knapek Éva klinikai szakpszichológus, tabuk nélkül beszél a társfüggőség jellemzőiről, és bemutatja a kialakulásának okait, a kapcsolati dinamikákat, és a felismeréshez vezető jeleket a saját életünkben, közeli kapcsolatainkban. A Femina Klub januári előadásán hasznos tanácsokat kaphatsz hogyan léphetsz ki ezekből a helyzetekből, és hogyan alakíthatsz ki egészséges, egyenrangú kapcsolatokat.
További részletek: feminaklub.hu/
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2025. január 7. 18 óra
Helyszín: MOM Kulturális Központ
Promóció
A húsokat sózd be jó alaposan, majd egy tálban helyezd el őket, és jó alaposan dörgöld be a páccal. Ezután fedd le, és hagyd egy éjszakát a hűtőben. Miután letelt a pácolásra szánt idő, végy elő egy serpenyőt és egy mélyebb lábast.
A lábast töltsd meg vízzel, ez lesz a vasaló. A serpenyőt tedd a tűzhelyre, gyújts alá, majd ha felforrósodott, tégy bele két combot, rájuk pedig a vasalót.
Nagyjából három-négy perc múlva fordítsd meg a húsokat, tedd rájuk újra a vasalót, és süsd további három-négy percig. Ha szépen megpirultak és át is sültek, kész vannak.
Temérdek finomság csirkecombból
Az olcsó és bármikor beszerezhető alapanyagot sokféleképpen készítheted.
OLVASD EL EZT IS!
- paprika
- fokhagyma
Így készül a tökéletes tarhonyás hús
- chili
- fahéj
Az eredeti chilis bab receptje
- paprika
- egytálétel