Ízletes, fűszeres vasalt csirkecomb

Egyszerű, zamatos fogás

Ne ijedj meg, nem kell összekoszolnod a kedvenc vasalódat ahhoz, hogy elkészítsd!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A vasalt csirkecomb a grillezések nagy sztárja, de bármelyik évszakban elkészítheted, szaftos és ízletes fogás.

Salátával a legfinomabb, de gyakorlatilag bármilyen köret passzol hozzá.

Vasalt csirkecomb

Hozzávalók:

  • 6 csirkefelsőcomb
  • 2 gerezd fokhagyma
  • egy levél rozmaring
  • 1 evőkanálnyi őrölt majoránna
  • 1 evőkanálnyi kakukkfű
  • frissen őrölt bors
  • olaj

Elkészítés ideje:

25 perc + a pácolás.

Elkészítés menete:

A combokat filézd ki, ha eleve filét vettél, akkor sokkal könnyebb dolgod lesz ebből a szempontból. A fokhagymát reszeld egy tálkába, keverd el a többi hozzávalóval és egy deci olajjal.

Passata, az Univer új terméke!

A sűrített paradicsomhoz képest, lágyabb, folyékonyabb állagú paradicsomos készítmény. Számos előnye mellett a termék hígítást nem igényel. Konyhakészen felhasználható, akár tésztaszósz alapanyagaként, levesben vagy egyszerűen pizzára kenve. Rendkívül sokoldalú, és számos étel elkészítéséhez használható.

Promóció

A húsokat sózd be jó alaposan, majd egy tálban helyezd el őket, és jó alaposan dörgöld be a páccal. Ezután fedd le, és hagyd egy éjszakát a hűtőben. Miután letelt a pácolásra szánt idő, végy elő egy serpenyőt és egy mélyebb lábast.

A lábast töltsd meg vízzel, ez lesz a vasaló. A serpenyőt tedd a tűzhelyre, gyújts alá, majd ha felforrósodott, tégy bele két combot, rájuk pedig a vasalót.

Nagyjából három-négy perc múlva fordítsd meg a húsokat, tedd rájuk újra a vasalót, és süsd további három-négy percig. Ha szépen megpirultak és át is sültek, kész vannak.

Temérdek finomság csirkecombból

Az olcsó és bármikor beszerezhető alapanyagot sokféleképpen készítheted.

Csirkecomb hét változatban

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük