Triplahagymás leves: ezzel turbózd fel az immunrendszeredet
Tuningold fel szervezetedet ezzel a háromhagymás levessel! Ízletes, olcsó, és kevés alapanyagból elkészíthető.

Triplahagymás leves: ezzel turbózd fel az immunrendszeredet
Ez is érdekelhet

„A természetben értjük meg, kik vagyunk” – Grecsó Krisztián író az Erdei Vándortáborokról (x)

A 14 éves Endike beszélni kezdett (x)

Szorongás, elégedetlenség, magány – hogyan jutottunk el ide és hogyan léphetünk ki belőle?

Sári bíró - az idők változnak, de az emberek valójában nem (x)

Trendi új illat a világhírű Acqua Coloniától - Íme az egzotikus 4711 kölni (x)

beauty and style

A legnőiesebb szettek 50 felett: a blézertől lesz igazán csinos »

Házi rizskrém ráncok, pattanások és tág pórusok ellen: a hagyományos ázsiai bőrápolás alapja »

A kantáros nadrág visszatért és nőiesebb, mint valaha: nagyon sikkes tud lenni, ha így viseled »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Hihetetlenül egyszerű ez az ízletes háromhagymás leves. Hűvös napok kedvence, hisz jól átmelegít, és az immunrendszerednek is jót tesz. Igazi náthaűző étel, amit influenzaszezeon előtt és közben érdemes rendszeresen fogyasztani. Többféle hagymából még zamatosabb. Ha extrán szeretnéd tálalni, szedd cipóba. 

Triplahagymás leves

Hozzávalók:

  • 4 db vöröshagyma
  • 1 db póréhagyma
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 5 dkg reszelt sajt
  • 1 db leveskocka
  • 2 evőkanál liszt
  • 1 evőkanál vaj
  • bors
Recept idők

Elkészítés:

A vörös- és a póréhagymát tisztítsd meg, és vágd vékonyabb karikákra, a fokhagymát pedig fokhagymanyomó segítségével zúzd meg. Olvaszd meg a vajat, dobd rá a hagymákat, és pirítsd meg. Amikor kezdenek barnulni, szórd rá a lisztet, majd öntsd fel egy liter vízzel, és morzsold bele a leveskockát. Sózd, borsozd ízlés szerint. 
Ha a hagyma puha, pépesítsd botmixerrel. Még forrón szórd meg reszelt sajttal, és pirított zsemlekockával tálald. 

Ezt is szeretjük