Triplahagymás leves: ezzel turbózd fel az immunrendszeredet
Tuningold fel szervezetedet ezzel a háromhagymás levessel! Ízletes, olcsó, és kevés alapanyagból elkészíthető.

Triplahagymás leves: ezzel turbózd fel az immunrendszeredet
Ez is érdekelhet

Legyen mindannyiunk szívügye a fejlődés! (x)

Téli álomesküvő a Rosinante Fogadóban*** (x)

Mit diktál a téli kabáttrend 2018-ban? A stylist tippjei (x)

Hogyan segíts, ha bedugult a pici orra? Az orröblítés aranyszabályai (x)

10 hely, amiről álmodoznak a magyarok - Idén csupán egy európai város került fel a listára. (x)

beauty and style

Körömlakk a hűtőben: tényleg tartósabb fedést ad, ha hidegben tárolod? Kipróbáltuk »

Fiatalító, natúr smink 5 perc alatt, macera nélkül: profi sminkes mutatja meg az alapokat »

6 téli öltözék, amivel nem lehet hibázni: alapdarabok stílusosan »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Hihetetlenül egyszerű ez az ízletes háromhagymás leves. Hűvös napok kedvence, hisz jól átmelegít, és az immunrendszerednek is jót tesz. Igazi náthaűző étel, amit influenzaszezeon előtt és közben érdemes rendszeresen fogyasztani. Többféle hagymából még zamatosabb. Ha extrán szeretnéd tálalni, szedd cipóba. 

Triplahagymás leves

Hozzávalók:

  • 4 db vöröshagyma
  • 1 db póréhagyma
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 5 dkg reszelt sajt
  • 1 db leveskocka
  • 2 evőkanál liszt
  • 1 evőkanál vaj
  • bors
Recept idők

Elkészítés:

A vörös- és a póréhagymát tisztítsd meg, és vágd vékonyabb karikákra, a fokhagymát pedig fokhagymanyomó segítségével zúzd meg. Olvaszd meg a vajat, dobd rá a hagymákat, és pirítsd meg. Amikor kezdenek barnulni, szórd rá a lisztet, majd öntsd fel egy liter vízzel, és morzsold bele a leveskockát. Sózd, borsozd ízlés szerint. 
Ha a hagyma puha, pépesítsd botmixerrel. Még forrón szórd meg reszelt sajttal, és pirított zsemlekockával tálald. 

Ezt is szeretjük