Tejszínes, lazacos szélesmetélt
Ahogy az olaszok csinálják
Gyors, mégis különleges vacsorára vágysz? Akkor készíts egy lazaccal gazdagított, tejszínes tésztát!

Ez is érdekelhet

Így csókolj, ha csábítani akarsz - Eláruljuk a tökéletes csók titkait (x)

Játék közben tanul és fejlődik a gyerek - Ezt imádni fogja (x)

Milyen borhoz milyen falat illik? Profi borászoktól tudhatod meg (x)

Mutatós dekorációk egyszerű, kreatív ötletekből, hogy tavasz legyen az otthonodban (x)

Ez a lány szerelme levágott fejével táncolt - Itt nézheted meg (x)

Horváth Éva iszonyú cuki cicával fotózkodott - Elárulta, miért (x)

beauty and style

Minden egy kollekcióban, amit a romantikus stílusról tudnod kell idén »

Egy kiló festéket kent magára, és átváltozott az arca: ezért ne érezd magad szürke kisegérnek »

Így használd a rózsaszínt az esküvőn, hogy elkerüld a giccshatást »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A tonhal már lejárt lemez, próbálkozz inkább a lazaccal, mely sokkal finomabb, ráadásul egészségesebb. Süsd meg a halat, tejszínes mártással sűrítsd be, majd keverd össze a tésztával. Az egyszerű, mégis nagyszerű jelző pontosan illik receptünkre, mely kiváló társad lehet, ha kevés időd van a vacsora elkészítéséhez.

Akár kaporral, akár valamilyen sajttal szórd meg tálaláskor, amitől csak még különlegesebb ízt kap az egész.

Tejszínes-lazacos szélesmetélt

Hozzávalók:

  • 50 dkg szélesmetélt
  • 30 dkg füstölt lazacfilé
  • 7 dkg vaj
  • 5 dl tejszín
  • 1 evőkanál olaj
  • kapor
  • bors
  • citromlé

A tésztát picit sós, olajos vízben főzd meg. A lazacot vékonyan csíkozd fel, és a vajon pirítsd meg. Locsold rá a tejszínt, és fűszerezd sóval, borssal. Pici citromlevet is adhatsz hozzá, ettől igazán pikáns ízt kap.

Ha besűrűsödött a szósz, keverd hozzá a tésztát, és ízlésed szerint felaprított kaporral tálald.

Blog.hu ajánló