Tárkonyos krumplileves sok zöldséggel és csirkével - 40 perces recept
Ne tarts attól, hogy a tárkonyos krumplilevestől éhes maradsz.

Tárkonyos krumplileves sok zöldséggel és csirkével - 40 perces recept
Ez is érdekelhet

Férfiak fecskében - a nyár legfrissítőbb vígjátéka, igaz történet alapján (x)

Kimeríti a testet a kánikula: 4 bevált tipp a gyors felfrissüléshez (x)

Kellemetlen, gyakori vizelési inger: mit tehetsz ellene? (x)

A nő kétszer (x) - Szeretni kell, és pont.

Legyél az idei nyár divatdiktátora! (x)

beauty and style

Szexi combokat villantott a plus size modell: Ashley Graham dögösebb, mint eddig bármikor »

Így öltöznek a nők Dubaiban - A csador alatt gyönyörű nőket láthatunk »

A házi kence, ami egy éjszaka alatt rendbe teszi a száraz, fakó hajat »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Nem bánod meg, ha legközelebb így készíted el a krumplilevest. A tárkony és a sokféle zöldség ízletessé, a hús pedig laktatóvá teszi az egyszerű és viszonylag gyors fogást. Még jelesebb alkalmakkor is érdemes ezzel a levessel indítani az étkezést. 

Hozzávalók 4 személyre:

  • 50 dkg krumpli
  • 30 dkg csirkemell
  • 3 dl tejszín
  • 2 sárgarépa
  • 1 fehérrépa
  • 1 vöröshagyma
  • 1 evőkanál liszt
  • 1 leveskocka
  • fél karalábé
  • bors
  • tárkony
Recept idők

Elkészítés:

Apríts fel egy közepes fej hagymát, a krumplit és a karalábét kockázd fel, a répákat vágd karikákra. A csirkemellet is darabold fel. Hevíts olajat, és pirítsd meg rajta a hagymát, majd dobd rá a húst, és fehéredésig kevergesd. Engedd fel másfél-két liter vízzel, tedd hozzá a leveskockát és a zöldségeket. Ízesítsd sóval, borssal, tárkonnyal.

Amikor minden puha, a hideg tejszínhez rakj lisztet, önts hozzá kevés forró levet, és fakanállal dolgozd simára. Lassan csorgasd a levesbe, közben folyamatosan kevergesd. Így biztosan nem csapódik ki a tejszín. Forrald össze egy-két perc alatt. Tálaláskor kínálj mellé citromot.

Ezt is szeretjük