Tepsiben sült fűszeres zöldbab - Pikáns, jó roppanós és pofonegyszerű
A fűszeres zöldbab köretként és mártogatósokhoz is nagyszerű.
Ez is érdekelhet
beauty and style

- Egyszerű és elegáns módja a farmer beszűkítésének, varrógép nélkül: ezt tedd, ha csak picit áll el a dereka »
- Még nincs 60 éves, de a tejfehér frizura mellett döntött: gyönyörű és stílusos az 57 éves nő »
- Durva, milyen bőrhibákat okozhat a gyakori tejfogyasztás: a pattanás csak a kezdet a szakértők szerint »
Top olvasott cikkek
- A Dallas Pamelája a plasztikai beavatkozásai után: a 71 éves Victoria Principal friss fotókon
- Kvíz: mennyire ismered Európa városait? Teszteld földrajzi tudásodat!
- Ő a 18 éves Gáspár Virág párja: bombázóvá fogyott Krisztián mellett
- "Lehet, hogy szűk lesz egy kicsit, de a férje majd bejáratja" - Magyar nők megrázó vallomásai a férjöltésről
- 10 kérdéses törikvíz az ötödikes tananyagból: tudod, mikor kötötték a vérszerződést?
A fokhagymával és citrommal ízesített, sütőben sült zöldbab kifejezetten fogyókúrás étel, hiszen egy nagy adag alig 100 kalóriát tartalmaz. Bármilyen fűszerkeverékkel feldobhatod.
Egy tepsit bélelj ki fóliával, és rakd bele a megmosott, megtisztított zöldbabot. Locsold meg kevés olívaolajjal, tégy rá citromkarikákat. Süsd meg 200 fokon körülbelül 15 perc alatt. Akkor jó, ha kívülről kezd barnulni, belül pedig puha. Időnként forgasd vagy rázogasd meg. A sütőből kivéve keverd hozzá a zúzott fokhagymát, és ízlés szerint sózd, borsozd.
(%box::pinpost('https://hu.pinterest.com/pin/64598575883351103/')%)