Tepsiben sült fűszeres zöldbab - Pikáns, jó roppanós és pofonegyszerű
A fűszeres zöldbab köretként és mártogatósokhoz is nagyszerű.

Ez is érdekelhet

Télen-nyáron nélkülözhetetlen bulikellék: megtehetsz bármit, mert nem érzel semmit (x)

A szabadban töltött idő egészségre gyakorolt pozitív hatása minden multivitaminnál többet ér (x)

Meglepő fellépést vállalt Mező Misi: közel 600 fiatal énekelt vele (x)

7 dolog, ami károsítja, és ami védi az idegeinket (x)

beauty and style

Lassítja a ráncok képződését, de ennél többet is tud a kollagén: szakértő mondja el, miért hatékony »

A rövid dzseki az új divat: ilyen sokféleképpen viselheted »

Narancsbőrös a fenekük, mégis irtó dögösek: 5 híresség, akinek Photoshop nélkül hepehupás a bőre »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A fokhagymával és citrommal ízesített, sütőben sült zöldbab kifejezetten fogyókúrás étel, hiszen egy nagy adag alig 100 kalóriát tartalmaz. Bármilyen fűszerkeverékkel feldobhatod.

Egy tepsit bélelj ki fóliával, és rakd bele a megmosott, megtisztított zöldbabot. Locsold meg kevés olívaolajjal, tégy rá citromkarikákat. Süsd meg 200 fokon körülbelül 15 perc alatt. Akkor jó, ha kívülről kezd barnulni, belül pedig puha. Időnként forgasd vagy rázogasd meg. A sütőből kivéve keverd hozzá a zúzott fokhagymát, és ízlés szerint sózd, borsozd.

(%box::pinpost('https://hu.pinterest.com/pin/64598575883351103/')%)
Ezt is szeretjük