Tepsiben sült fűszeres zöldbab - Pikáns, jó roppanós és pofonegyszerű
A fűszeres zöldbab köretként és mártogatósokhoz is nagyszerű.
Ez is érdekelhet
- Ismét összefogtak a Fressnapf vásárlói: közel 12 millió Ft adomány a Kutyák Határok Nélkül Alapítványnak (x)
- Korábbi évadkezdéssel és bővebb műfaji kínálattal nyit a Margitszigeti Szabadtéri Színház (x)
- Színésznőként ismertük meg, most mesekönyvet illusztrál - A karantén alatt Korponay Zsófi ezzel foglalkozik
beauty and style

Top olvasott cikkek
- KRESZ-tábla-kvíz: tudod, melyik a várakozni tilos tábla? Teszteld tudásodat!
- Dér Heni gyönyörű menyasszony volt: különleges ruhában ment férjhez
- 16 éves lett Deustch Anita és Kinizsi Ottó nagyobbik lánya: Emma gyönyörű tini
- Kvíz! 8 ismert gyerekdal jogásznyelvre lefordítva: mennyit találsz el közülük?
- 10 kép Észak-Koreából, amiért kitiltást kapott a fotós – Ezt az arcát senki nem láthatja az országnak
A fokhagymával és citrommal ízesített, sütőben sült zöldbab kifejezetten fogyókúrás étel, hiszen egy nagy adag alig 100 kalóriát tartalmaz. Bármilyen fűszerkeverékkel feldobhatod.
Egy tepsit bélelj ki fóliával, és rakd bele a megmosott, megtisztított zöldbabot. Locsold meg kevés olívaolajjal, tégy rá citromkarikákat. Süsd meg 200 fokon körülbelül 15 perc alatt. Akkor jó, ha kívülről kezd barnulni, belül pedig puha. Időnként forgasd vagy rázogasd meg. A sütőből kivéve keverd hozzá a zúzott fokhagymát, és ízlés szerint sózd, borsozd.
(%box::pinpost('https://hu.pinterest.com/pin/64598575883351103/')%)