Erre a polcra kell tenni a hűtőben a húst
Nem gondolnád, miért
Nem mindegy, hol és hogyan tárolod a hűtőben a húst, különben gyorsan megromlik.

Ez is érdekelhet

Pikali Gerda hisz a sors erejében: mindenkinek megvan a maga feladata, amit be kell teljesítenie (x)

Házépítési kisokos: ha még nincs elképzelésed az új otthonodat illetően (x)

Zöldebb iskolát a gyermekeinknek: csatlakozz egy nagyszerű jótékonysági programhoz! (x)

Mitől olyan jók a kézműves termékek? (x)

beauty and style

Nem mindegy, milyen szögből fényképeznek: több centit lecsalhatsz így a derekadból »

8 frizurabaki, ami 10 évvel bárkit öregebbnek mutat »

Ezek a legdivatosabb állatmintás darabok az üzletekben: 10 ezer forint alatt »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Nem mindegy, hogy mit hová teszel a hűtőben, hiszen sok minden pusztán attól tönkremehet, hogy a rossz tárolási szokások miatt megfertőződik, túl gyorsan elszaporodnak benne a szalmonellabaktériumok, és máris kész a baj. Alábbi galériánkból sok meglepő dologra fény derülhet a számodra is.

Pácolási ismeretek a nyárra

Ha te is szereted az ízletes, kellemesen fűszerezett húsokat, akkor nézd meg ötleteinket pácokra. A kerti grillezések alkalmával is használhatod ezeket, de ha a konyhában, grillserpenyőben készítesz ebédet, vacsorát, ahhoz is tökéletesen illenek.

Ahogy olvashattad, a nyers hús nem játék – viszont játszi könnyedséggel elsajátíthatók azok az apró praktikák, fortélyok, amikről nem írnak a receptek és a szakácskönyvek.

Húsmásodperc videósorozatunkban kevesebb, mint egy percben mondom el és mutatom meg, mivel kell felvérteznie magát annak, akinek gyakran kerül friss hús a kése alá. 
Ezt is szeretjük