Miért nem használtad eddig köretnek? Isteni, fűszeres sült retek
Ropogtasd a zsenge sült retket magában, vagy kínáld húsok mellé köretként!

Nyereményjáték

Nyerj egyhetes nyaralást Máltára szállással, repülőjeggyel és reggelivel! (x)

Nyerj páros belépőt Dr. Buda László: Testünk jelzései című előadására, a márciusi Femina Klubra! (x)

Nyerj szórakoztató, képes útikönyvet, és ismerd meg a világ csodáit! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Akár egyetlen hormonon is múlhat a gyermekáldás – Kata története (x)

Mitől alakulnak ki az influenzaszövődmények? Elmondjuk, mire kell figyelni (x)

A leghatékonyabb edzésformák nyáron több zsírt égetnek, mint a futás! Ezeket űzd helyette

A legerősebb ránctalanítókat csak kevesen ismerik: ezeket az antioxidánsokat keresd!

beauty and style

Ezek az alapszínek legyenek ott a szekrényedben! Mindent egyszerűbbé tesznek »

Széles a csípője, és mer öltözködni: szuper divattippek egy plus size modelltől »

Ez a minta még a kockásnál is divatosabb lesz tavasszal: így viseld! »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A fantasztikus sült retek az idei tavasz egyik slágere lesz! Hihetetlenül finom és roppant egészséges. A húsok mellett kínálhatod még friss házi péksüteményekkel, sajtokkal is. Könnyen rá lehet szokni, főleg, ha Kard Éva receptje szerint jársz el.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 2 csomag hónapos retek
  • 3 evőkanál balzsamecet
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • 1 teáskanál friss kakukkfű
  • őrölt fehérbors
Recept idők

Elkészítés:

A retket mosd meg, darabold fel. A kisebbeket negyedeld, a nagyobbakat pedig tetszés szerint vágd fel. Egy serpenyőben hevíts olajat, dobd bele a retket. Sózd, borsozd, szórd meg kakukkfűvel, locsold meg balzsamecettel. Forgasd alaposan össze, majd a serpenyőt félig lefedve párold 10-15 percig.

Közben keverd meg, szükség esetén dobj még rá fűszert. Párolás közben többször ellenőrizd egy villával, hogy a retek kellően megpuhult-e. Ha igen, vedd le róla a fedőt, és magasabb hőfokon, pár perc alatt pirítsd szép pirosra, ropogósra. Arra ügyelj, hogy ne égjen meg!

Blog.hu ajánló