Forró sültfokhagyma-krémleves
Ez tényleg átmelegít
A sültfokhagyma-krémleves az egyszerűség jegyében készül. Elronthatatlan recept.

Ez is érdekelhet

Szemüveg helyett ma már a sasszeműség a menő (x)

Inkontinencia és hüvelyszárazság - Mutatunk egy fájdalommentes és azonnali megoldást (x)

Daganatos betegek életét menti meg világszerte az őssejtterápia - Ezen betegségek gyógyításában lehet sikeres még (x)

Ezen a filmen sírt a cannes-i filmfesztivál közönsége - Egy fél mozijegy áráért megnézheted (x)

beauty and style

Ha megkóstolod, nem fogsz más édességet kívánni: könnyű, diétás és finom »

Most nagyon olcsók: 8 ruhadarab, amit érdemes beszerezni a leárazásokon »

Michael Jackson 20 éves lánya smink nélkül még gyönyörűbb: megmutatta vagány stílusát »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Ha ledönt a lábadról az influenza, vagy szeretnéd az immunrendszeredet erősíteni a nagy hidegben, a sültfokhagyma-krémleves nagy segítségedre lehet. Az egészséges és különleges fogást reszelt sajttal, pirítóssal tovább turbózhatod. Kard Éva receptje gyorsan népszerű lesz.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 2 fej fokhagyma
  • 2 húsleveskocka
  • 1 l víz
  • 1 evőkanál liszt
  • olívaolaj
  • kakukkfű
  • őrölt bors
Recept idők

Elkészítés:

A fokhagymafejeket vágd félbe, majd a vágott felükkel lefelé tedd egy edénybe, és öntsd fel annyi olívaolajjal, hogy ellepje. Rakd előmelegített sütőbe, és 160 fokon körülbelül 30 perc alatt süsd szép pirosra. Ha megsül, vedd ki a fokhagymafejeket az olajból, és kés segítségével szedd ki a gerezdeket a héjukból.

Tedd a sült fokhagymát egy edénybe, és villával kicsit nyomkodd össze. Önts rá kevés olajat, majd hevítsd fel. Ekkor szórd meg liszttel, és állandóan kevergetve pirítsd világos zsemleszínűre. Végül öntsd fel vízzel, majd ízesítsd sóval, húsleveskockával, őrölt borssal és kakukkfűvel. Főzd 10-15 percig, és botmixerrel kicsit turmixold össze.

Ezt is szeretjük