Fűszeres csirkecombok sörben sütve
Ezért lesz kívülről jó ropogós
Ha kiadósabb vacsorára vágysz, akkor íme, egy remek ötlet. A sörös csirkecomb finom, nagyszerű fogás.

Nyereményjáték

Nyerj egyhetes nyaralást Máltára szállással, repülőjeggyel és reggelivel! (x)

Nyerj páros belépőt Dr. Buda László: Testünk jelzései című előadására, a márciusi Femina Klubra! (x)

Nyerj szórakoztató, képes útikönyvet, és ismerd meg a világ csodáit! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Akár egyetlen hormonon is múlhat a gyermekáldás – Kata története (x)

Mitől alakulnak ki az influenzaszövődmények? Elmondjuk, mire kell figyelni (x)

A leghatékonyabb edzésformák nyáron több zsírt égetnek, mint a futás! Ezeket űzd helyette

A legerősebb ránctalanítókat csak kevesen ismerik: ezeket az antioxidánsokat keresd!

beauty and style

Ezek az alapszínek legyenek ott a szekrényedben! Mindent egyszerűbbé tesznek »

Széles a csípője, és mer öltözködni: szuper divattippek egy plus size modelltől »

Ez a minta még a kockásnál is divatosabb lesz tavasszal: így viseld! »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A komló kissé kesernyés ízt ad a húsnak, a malátától pedig szép fényes lesz a sült. Az alkoholtól nem kell félni, mert pár perc alatt elpárolog, így gyerekeknek is nyugodt szívvel adhatod ezt a fogást. Rizs vagy krumpli illik hozzá a legjobban.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 4 egész csirkecomb
  • 5 dl világos sör
  • 2 evőkanál étolaj
  • 1 vöröshagyma
  • bors
  • oregánó
Recept idők

Elkészítés:

Ennél az ételnél különösen sok múlik a hús minőségén. A legjobb, ha tanyasi csirkét választasz. A combokat mosd meg, tisztítsd meg, törölgesd át papírtörlővel egy kicsit, és sózd, borsod be. A hagymát pucold meg, szeld fel. Egy teflonba önts kevés olajat, forrósítsd fel, majd pirítsd meg benne a hagymát, öntsd bele a sör felét és dobd bele az oregánót.

Helyezd bele a combokat, és közepes lángon nyolc percig párold. Utána öntsd hozzá a maradék sört, fordíts meg a húsokat, és párold tovább még nyolc percig. Ezután kis lángon süsd meg a comb mindkét oldalát. Ha nem olyan piros, mint szeretnéd, akkor a végén nagyobb hőmérsékleten pirítsd meg. A sör ízét egyáltalán nem érzed, viszont a csirke ropogósabbá válik tőle.

Blog.hu ajánló