Sörben pácolt pikáns szűzérmék
Nemcsak bort használhatsz a pácoláshoz, a folyékony kenyér is alkalmas arra, hogy különleges fogásokat készíts.

Nyereményjáték

Nyerj páros belépőt Dr. Buda László: Testünk jelzései című előadására, a márciusi Femina Klubra! (x)

Nyerj szórakoztató, képes útikönyvet, és ismerd meg a világ csodáit! (x)

Nyerj Hollóházi Porcelán fülbevalót Adrienne Feller mini luxuskozmetikumokkal! (x)

összesen 3 db játék
Ez is érdekelhet

Prostitúcióra kényszerült a fiatal anyuka - Szívszorító, mit kell átélniük az iráni nőknek (x)

22 évesnek néz ki, valójában 44 - Az Anamé Program gyakorlatai megváltoztatták az életét (x)

Mit jelez a rendszertelen menstruáció? Elmondjuk, mikor érdemes orvoshoz fordulni (x)

Amikor a PMS megkeseríti az életed: nálad is ennyire szörnyű? - Eszter története (x)

beauty and style

Kanálba tette a rúzst, és megolvasztotta - Zseniális ötlet régi sminkkel »

Szupercuki cicás körmök percek alatt, a legegyszerűbb módszerrel »

10 gyönyörű kocsidekor, hogy stílusosan érkezzen a menyasszony »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Általában, ha alkoholos húspácról van szó, akkor a bor jut a legtöbbünk eszébe, pedig a sör is alkalmas arra, hogy a sült húsból még finomabb fogást varázsoljon.

A szűzérme, ami a sertés kevésbé zsíros részei közé tartozik, tökéletesen alkalmas arra, hogy új pácot próbálj ki. Remélhetőleg olyan időjárás lesz, hogy a kertben sütögetheted a húst.

Sörben pácolt szűzérme

Hozzávalók:

  • 50 dkg sertés szűzpecsenye
  • 5 dl sör
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 kávéskanál őrölt pirospaprika
  • olaj

A pecsenyét vágd ujjnyi vastag szeletekre, és kézzel lapítsd ki, majd sózd be. Egy tálba öntsd bele a sört, reszeld bele a vöröshagymát és a fokhagymát, majd add hozzá a mustárt és a pirospaprikát. Tedd bele a hússzeleteket, fedd le, és fél napra tedd hűtőbe.

A húsokat forró olajon süsd meg, majd öntsd alájuk a páclét, és várd meg, amíg elfő.

Blog.hu ajánló