Serpenyős krumpli kolbásszal és füstölt szalonnával: ezután senki nem marad éhes
A kolbásszal sült serpenyős krumpli reggelire vagy vacsorára is tökéletes választás.
Aki szereti a laktató, füstös ételeket, imádni fogja ezt a serpenyőben sült szalonnás, kolbászos krumplit. Egy nagy szelet friss kenyérrel lesz igazán finom. A fogás alapját a füstölt szalonna adja meg, így lesz a lehető legfinomabb.
Serpenyős krumpli kolbásszal
Hozzávalók 2 személyre
- 10 dkg füstölt szalonna
- 10 dkg kolbász
- 3 krumpli
- 1 hagyma
- só
- bors
Elkészítés:
A szalonnát kockázd fel, a zsírját olvaszd ki, majd szűrőlapáttal szedd ki és tedd félre. A krumplit hámozd meg, szeleteld fel, tedd a visszamaradt zsírba, és nagyjából tíz perc alatt lefedve süsd pirosra. Ekkor add hozzá a vékony cikkekre vágott hagymát és a felkarikázott kolbászt. Forgasd össze, és süsd három-négy percig. A végén tedd vissza bele a kisült szalonnakockákat.
Nagyon jól megy hozzá valamilyen házi savanyúság, például a fermentált cékla.
Isteni fermentált cékla: probiotikumként is szuper
A fermentált cékla nemcsak szuper egészséges savanyúság, de probiotikumban gazdag harapnivaló is. Sok fűszerrel kombináld!
ElolvasomPassata, az Univer új terméke!
A sűrített paradicsomhoz képest, lágyabb, folyékonyabb állagú paradicsomos készítmény. Számos előnye mellett a termék hígítást nem igényel. Konyhakészen felhasználható, akár tésztaszósz alapanyagaként, levesben vagy egyszerűen pizzára kenve. Rendkívül sokoldalú, és számos étel elkészítéséhez használható.
Promóció
Kép: CrisCantón / Getty Images