Serpenyős krumpli kolbásszal és füstölt szalonnával: ezután senki nem marad éhes

A kolbásszal sült serpenyős krumpli reggelire vagy vacsorára is tökéletes választás.

Serpenyős krumpli kolbásszal
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Aki szereti a laktató, füstös ételeket, imádni fogja ezt a serpenyőben sült szalonnás, kolbászos krumplit. Egy nagy szelet friss kenyérrel lesz igazán finom. A fogás alapját a füstölt szalonna adja meg, így lesz a lehető legfinomabb.

Serpenyős krumpli kolbásszal

Hozzávalók 2 személyre

  • 10 dkg füstölt szalonna
  • 10 dkg kolbász
  • 3 krumpli
  • 1 hagyma
  • bors
Recept idők

Elkészítés:

A szalonnát kockázd fel, a zsírját olvaszd ki, majd szűrőlapáttal szedd ki és tedd félre. A krumplit hámozd meg, szeleteld fel, tedd a visszamaradt zsírba, és nagyjából tíz perc alatt lefedve süsd pirosra. Ekkor add hozzá a vékony cikkekre vágott hagymát és a felkarikázott kolbászt. Forgasd össze, és süsd három-négy percig. A végén tedd vissza bele a kisült szalonnakockákat.

Nagyon jól megy hozzá valamilyen házi savanyúság, például a fermentált cékla.

Isteni fermentált cékla: probiotikumként is szuper

A fermentált cékla nemcsak szuper egészséges savanyúság, de probiotikumban gazdag harapnivaló is. Sok fűszerrel kombináld!

Elolvasom

Passata, az Univer új terméke!

A sűrített paradicsomhoz képest, lágyabb, folyékonyabb állagú paradicsomos készítmény. Számos előnye mellett a termék hígítást nem igényel. Konyhakészen felhasználható, akár tésztaszósz alapanyagaként, levesben vagy egyszerűen pizzára kenve. Rendkívül sokoldalú, és számos étel elkészítéséhez használható.

Promóció

Kép: CrisCantón / Getty Images

Ezt is szeretjük