8 isteni, zöldséges rakottas: sok sajttal, gazdagon
Ha könnyed, zöldséges ételekre vágysz, akkor ezek a rakottasok kapóra jönnek. Most már egyre több friss hozzávaló közül válogathatsz.
A rakott ételek mindig bevethetőek ebédre vagy vacsorára, nagy előnyük, hogy kiadósak, ízletesek és könnyen variálhatóak. A többségük nem terheli meg a gyomrot, és egyszerű diétásan is elkészíteni. Remek alap lehet a krumpli, ilyenkor tavasszal az újburgonya, de a karfiol, a brokkoli, a zöldbab, a padlizsán, a cukkini is tökéletes.
A zöldséges rétegek tejszínnel, tejföllel, esetleg paradicsomos szósszal leöntve önmagukban is kiválóak. Főleg, ha feldobod zöldfűszerekkel, különféle hagymákkal. A rétegek közé azonban kerülhet csirke, kolbász, ezekkel még laktatóbbá teheted a fogást, a különféle tésztákról már nem is beszélve.
Sajtos-zöldséges rakottasok
A legegyszerűbb rakott étel is vonzóbb lesz, ha sok sajt vagy besamel kerül a tetejére. Továbbá a bacon, az újhagyma is dobhat rajta. Ha kifogytál az öltetekből, vagy szeretnél valami újat is kipróbálni, nézd végig képes összeállításunkat! A legtöbb ételt 40 perc alatt az asztalra teheted.
Passata, az Univer új terméke!
A sűrített paradicsomhoz képest, lágyabb, folyékonyabb állagú paradicsomos készítmény. Számos előnye mellett a termék hígítást nem igényel. Konyhakészen felhasználható, akár tésztaszósz alapanyagaként, levesben vagy egyszerűen pizzára kenve. Rendkívül sokoldalú, és számos étel elkészítéséhez használható.
Promóció
OLVASD EL EZT IS!
- pörkölt
- csirkepaprikás
A 8 legfinomabb szaftos húsos fogás: a pörkölttől a mézes-mustáros csirkemellig
- mozzarella
- mozzarellás padlizsán sörtésztában
A salátától az ínyenc főételig: 8 könnyed mozzarellás finomság
- darált húsos rakott karfiol
- darát húsos ravioli