Sajtos rántott csirkemell tepsiben sütve
Ha szereted a különleges panírban készült húsokat, a fűszeres, sajtos rántott csirkemell nyerő lesz.
Odavagy a rántott húsért, de vigyáznál a vonalaidra? Utálod, hogy csak hosszú szellőztetés után megy ki az olajszag a lakásból? Nem akarsz túl sokáig a tűzhely mellett ácsorogni? Próbáld ki a sajtos rántott csirkemellet! Praktikus, zamatos és nagyon finom.
Csirkemell morzsabundában
Hozzávalók 4 személyre
- 60 dkg csirkemell
- 6 evőkanál zsemlemorzsa
- 3 evőkanál krémsajt
- 3 gerezd fokhagyma
- 1 kiskanál őrölt pirospaprika
- só
- bors
- olaj
Elkészítés:
A zsemlemorzsát keverd össze a pirospaprikával és a reszelt fokhagymával. A csirkemellet mosd meg, szeleteld vékonyra. Sózd, borozd ízlés szerint, és kend be a krémsajttal. Forgasd meg a szeleteket a fűszeres zsemlemorzsában. Ügyelj arra, hogy mindenhova jusson, majd a felesleget jól rázd le.
Egy tepsit kenj ki vajjal. Fektesd bele a csirkét. Fontos, hogy a szeletek ne fedjék egymást sütés közben. Spricceld meg kevés olajjal, hogy ne legyen túl száraz, és told 180 fokra előmelegített sütőbe. Körülbelül 30 perc alatt süsd aranybarnára. Közben egyszer fordítsd meg a húst, hogy mindkét oldala szép színt kapjon.
Passata, az Univer új terméke!
A sűrített paradicsomhoz képest, lágyabb, folyékonyabb állagú paradicsomos készítmény. Számos előnye mellett a termék hígítást nem igényel. Konyhakészen felhasználható, akár tésztaszósz alapanyagaként, levesben vagy egyszerűen pizzára kenve. Rendkívül sokoldalú, és számos étel elkészítéséhez használható.
Promóció