Sajtos rántott csirkemell tepsiben sütve

Nem lesz olajszagú a lakás

Ha szereted a különleges panírban készült húsokat, a fűszeres, sajtos rántott csirkemell nyerő lesz.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Odavagy a rántott húsért, de vigyáznál a vonalaidra? Utálod, hogy csak hosszú szellőztetés után megy ki az olajszag a lakásból? Nem akarsz túl sokáig a tűzhely mellett ácsorogni? Próbáld ki a sajtos rántott csirkemellet! Praktikus, zamatos és nagyon finom.

Csirkemell morzsabundában

Hozzávalók 4 személyre

  • 60 dkg csirkemell
  • 6 evőkanál zsemlemorzsa
  • 3 evőkanál krémsajt
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 kiskanál őrölt pirospaprika
  • bors
  • olaj
Recept idők

Elkészítés:

A zsemlemorzsát keverd össze a pirospaprikával és a reszelt fokhagymával. A csirkemellet mosd meg, szeleteld vékonyra. Sózd, borozd ízlés szerint, és kend be a krémsajttal. Forgasd meg a szeleteket a fűszeres zsemlemorzsában. Ügyelj arra, hogy mindenhova jusson, majd a felesleget jól rázd le.

Egy tepsit kenj ki vajjal. Fektesd bele a csirkét. Fontos, hogy a szeletek ne fedjék egymást sütés közben. Spricceld meg kevés olajjal, hogy ne legyen túl száraz, és told 180 fokra előmelegített sütőbe. Körülbelül 30 perc alatt süsd aranybarnára. Közben egyszer fordítsd meg a húst, hogy mindkét oldala szép színt kapjon.

15899891 44ee7fb50cd97e1b31bc9ea05adf9120 wm

Passata, az Univer új terméke!

A sűrített paradicsomhoz képest, lágyabb, folyékonyabb állagú paradicsomos készítmény. Számos előnye mellett a termék hígítást nem igényel. Konyhakészen felhasználható, akár tésztaszósz alapanyagaként, levesben vagy egyszerűen pizzára kenve. Rendkívül sokoldalú, és számos étel elkészítéséhez használható.

Promóció

Ezt is szeretjük