Sajtos-gombás rakott csirkemell
Ha a könnyen összedobható ételek rajongói táborát erősíted, a sajtos-gombás csirkemellért odaleszel!
A rakottasoknak rengeteg előnyük van, gyorsak, nem kell sokat mosogatni utánuk, ám mind közül a legnagyobb, hogy sütés közben az ízek tökéletesen összeérnek a tepsiben. Aki megkóstolja a sajtos-gombás rakott csirkemellet, csak a legjobb jelzőkkel illeti.

Sajtos-gombás rakott csirkemell
Hozzávalók 4 személyre
- 60 dkg csirkemell
- 60 dkg gomba
- 12 dkg reszelt sajt
- 2 tojás
- 1 kis fej vöröshagyma
Elkészítés:
A csirkemelleket mosd meg, vágd vékony szeletekre, és sózd meg. Kevés zsiradékon mindkét oldalukat süsd két-két percig. A gombát pucold meg, szeleteld fel, és az apróra vágott vöröshagymával együtt párold meg kevés olajon. Ízlés szerint fűszerezd sóval, borssal, ha van kéznél, petrezselymet is dobhatsz rá. A felvert tojást keverd el a reszelt sajttal.
Egy tűzálló tálat kenj ki olajjal, és az aljára fektesd le a hússzeleteket. Erre tedd a hagymás gombát, végül locsold meg jól a sajtos tojással. Told előmelegített sütőbe, és 180 fokon süsd meg körülbelül 25 perc alatt, vagy amíg a teteje szép piros nem lesz. Hagyd kicsit hűlni, csak utána tálald.
