9 étel, amit nagyon is érdemes kirántani: nem csak a húsnak áll jól a panír
A rántott ételek mindig nagyon népszerűek, legyen szó húsról, sajtról vagy zöldségekről.

A rántott ételeket mindenki szereti. Bundázhatsz csirkét, karajt, zöldségeket vagy sajtot: a módszer egyszerű, és a siker garantált.
ad
A klasszikus panír a liszt-tojás-zsemlemorzsa hármasa, de ezenkívül többféle módja van a bundázásnak. Forgathatod az ételt palacsintatésztába, darált dióba, vagy feldobhatod sajttal, fűszerekkel.
Rántott ételek
Ismerkedj meg a sokféle étellel, amit kisüthetsz a panírban! A gomba, a sajt, a karfiol és a brokkoli szinte kínálják magukat, hogy így készítsd el őket. A technika egyszerűnek tűnik, mégis mindig figyelj oda a részletekre, hogy a bunda igazán ropogós maradjon, és ne szívja tele magát az étel zsiradékkal.
- rántott hús
- rántott sajt
- rántott karfiol
- rántott gomba
- sörtészta
- palacsintatészta
- rántott hagymakarika
- rántott brokkoli
- Recept
OLVASD EL EZT IS!

- rántott hús
- rántott étel
A 8 legfinomabb rántott hús: a parmezánostól a corn flakeses bundáig

- kelt tészta
- aprósütemény