9 étel, amit nagyon is érdemes kirántani: nem csak a húsnak áll jól a panír
A rántott ételek mindig nagyon népszerűek, legyen szó húsról, sajtról vagy zöldségekről.

rantott gomba
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A rántott ételeket mindenki szereti. Bundázhatsz csirkét, karajt, zöldségeket vagy sajtot: a módszer egyszerű, és a siker garantált.

ad

A klasszikus panír a liszt-tojás-zsemlemorzsa hármasa, de ezenkívül többféle módja van a bundázásnak. Forgathatod az ételt palacsintatésztába, darált dióba, vagy feldobhatod sajttal, fűszerekkel. 

Rántott ételek

Ismerkedj meg a sokféle étellel, amit kisüthetsz a panírban! A gomba, a sajt, a karfiol és a brokkoli szinte kínálják magukat, hogy így készítsd el őket. A technika egyszerűnek tűnik, mégis mindig figyelj oda a részletekre, hogy a bunda igazán ropogós maradjon, és ne szívja tele magát az étel zsiradékkal.

Ezt is szeretjük