Duplasajtos, sonkával rakott csirkemell
Ha unod a rántott húst
Sonka, csirke és sok-sok sajt: fantasztikus hármas. Egyszerű és gyors főfogás, hétvégére is remek.

Ez is érdekelhet

Nyerj 2 főre szóló, 3 éjszakás nyaralást Ausztriába, az aktív pihenés paradicsomába (x)

Ingyenes lesz Budapest legnagyobb szezonnyitó borfesztiválja - Ekkor érdemes a Városligetbe menni (x)

Így csókolj, ha csábítani akarsz - Eláruljuk a tökéletes csók titkait (x)

Horváth Éva iszonyú cuki cicával fotózkodott - Elárulta, miért (x)

beauty and style

Már megvan a jövő évi esküvői divat: légiesen könnyed selyem- és muszlinruhák a magyar tervezőtől »

Ezt tedd, ha visszerek csúfítják el a lábad: hatékony házi praktikák »

A legnőiesebb tavaszi parfümújdonságok: friss és különleges illatok »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Az egyik legfinomabb étel, amit csirkemellből készíthetsz. Ízlésed szerint változtathatsz rajta. Ha akarod, a tetejét is befedheted szalonnával. Ezzel a főétellel nem megy el az egész délelőttöd.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 50 dkg csirkemell
  • 25 dkg sonka
  • 25 dkg füstölt sajt
  • 25 dkg trappista sajt
  • 15 dkg bacon
  • 5 evőkanál liszt
  • 2 tojás
  • bors
  • szerecsendió
  • 3 dl tejföl
Recept idők

Elkészítés:

A csirkemellet mosd meg, klopfold ki, sózd, borsozd, szórd meg szerecsendióval. A sajtokat reszeld le, majd keverd őket össze. Egy tálba rakj lisztet, egy másik edényben verd fel a tojást, és mindkettőben forgasd meg jól a csirkét. A szalonnát fektesd egy tűzálló tál aljába, szórj rá egy adag reszelt sajtot, majd rakd rá a csirkemellet, utána a sonkaszeletek jönnek, és ismét a sajt.

A hozzávalókat addig rétegezd, amíg el nem fogynak. Öntsd a tetejére a tejfölt, egyengesd el, majd szórd meg sajttal. Tedd 180 fokra előmelegített sütőbe, és körülbelül egy óra alatt süsd készre. Akkor az igazi, ha a teteje szép piros.

Blog.hu ajánló