Ragadós, fűszeres csirkecombok: pont, mint az amerikai éttermekben
Viszonylag olcsó alapanyagokból, kevés munkával is készíthetsz igazán finomat! A ragadós, fűszeres csirkecomb pont ilyen.

amerikai-csirkecombok
Ez is érdekelhet

Nyarat varázsol a nappalidba a technológia (x)

Oda a kontroll, oda az önbizalom: mi állhat a gyakori vizelési inger mögött? (x)

Fontos ügy mellé állt a Tesco: Nézd meg, kik a támogatott szervezetek! (x)

Egy kattintás, és kész a bevásárlás: csak 1 forint a kiszállítás (x)

beauty and style

A nyár kedvenc fazonjai voltak, de ősszel még divatosabbak lesznek: hosszú szoknyák árakkal »

Ezek Jennifer Aniston legszebb vörös szőnyeges szettjei: 30 éve ugyanaz a stílusa »

Az egészséges bőr kulcsa a pH-ban van: erre figyelj, hogy mindig egyensúlyban legyen! »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A ragadós, fűszeres csirkecombok után mindenki megnyalja mind a tíz ujját. Könnyen beszerezhető hozzávalókból készül, igazán ízletes, főleg, ha sokáig pácolod. Sütőben és grillen is elkészítheted. Ha tényleg úgy ennéd, mint az amerikaiak, káposztasalátával és héjában sült krumplival kínáld! 

Ragadós, fűszeres csirkecombok

Hozzávalók 4 személyre:

  • 6 db csirkecomb
  • 2 evőkanál paradicsompüré
  • 2 evőkanál Worchester-szósz
  • 1 evőkanál méz
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • chili
  • bors
Recept idők

Elkészítés:

A páchoz a paradicsompürét keverd össze a mézzel, a chilivel, a Worchester-szósszal, az olívaolajjal és a zúzott fokhagymával. Ha szükséges, a csirkecombokat tisztítsd meg, alaposan mosd meg, és itasd le róluk papírtörlővel a nedvességet. Sózd, borsozd ízlés szerint, majd kend be a paradicsomos szósszal.

Rendezd a combokat egy tűzálló tálba, majd lefedve tedd a hűtőbe legalább egy órára, de hosszabb ideig is pácolhatod. Pihentetés után fóliázd le, told előmelegített sütőbe, és 180 fokon süsd meg körülbelül 50-60 perc alatt. Ha a combok puhák, vedd le a fóliát, és pirítsd meg öt-tíz perc alatt.

A fűszeres csirkecombokat akár meg is töltheted. Kuszkuszos salátával tökéletes ebéd vagy vacsora lehet. 

Ezt is szeretjük