Ropogós paradicsomos tekert pizza - Másnap is friss lesz
A pizzás tekercs vagy tekert pizza igazi ász, mindig és mindenhol bátran kínálhatod.

Ropogós paradicsomos tekert pizza - Másnap is friss lesz
Nyereményjáték

Nyerj páros belépőt Dr. Buda László: Testünk jelzései című előadására, a márciusi Femina Klubra! (x)

Nyerj szórakoztató, képes útikönyvet, és ismerd meg a világ csodáit! (x)

Nyerj Hollóházi Porcelán fülbevalót Adrienne Feller mini luxuskozmetikumokkal! (x)

összesen 3 db játék
Ez is érdekelhet

Prostitúcióra kényszerült a fiatal anyuka - Szívszorító, mit kell átélniük az iráni nőknek (x)

22 évesnek néz ki, valójában 44 - Az Anamé Program gyakorlatai megváltoztatták az életét (x)

Mit jelez a rendszertelen menstruáció? Elmondjuk, mikor érdemes orvoshoz fordulni (x)

Amikor a PMS megkeseríti az életed: nálad is ennyire szörnyű? - Eszter története (x)

beauty and style

Kanálba tette a rúzst, és megolvasztotta - Zseniális ötlet régi sminkkel »

Szupercuki cicás körmök percek alatt, a legegyszerűbb módszerrel »

10 gyönyörű kocsidekor, hogy stílusosan érkezzen a menyasszony »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A kelt tésztás pizzás tekerccsel csak gratulációkat gyűjthetsz. Az külön öröm, hogy még másnap is olyan friss lesz, mintha nem sokkal korábban vetted volna ki a sütőből. Ha nincs otthon pizzaszószod, paradicsompüréből is készíthetsz oregánóval és fokhagymával. Ezt a receptet más sós kelt tésztához is bátran használhatod.

Hozzávalók 16 darabhoz:

  • 60 dkg rétesliszt
  • 10 dkg vaj
  • 3,5 dl tej
  • 3,5 dkg élesztő
  • 3 tojássárga
  • oregánó

Feltéthez

  • 30 dkg sonka
  • 30 dkg kolbász
  • pizzakrém

Tetejére

  • 20 dkg trappista sajt
  • 5 dkg vaj
Recept idők

Elkészítés:

Langyosíts tejet, add hozzá a cukrot, majd morzsold bele az élesztőt. Várd meg, amíg felfut, tehát jól megemelkedik. Ez az élesztő minőségétől függően öt-tíz perc. A lisztet keverd össze a tojással, az élesztővel, a sóval, az oregánóval, majd a felolvasztott vajjal. Ha a tészta elválik az edény falától, akkor jó. Takard le, és keleszd legalább fél óráig.

Pihentetést követően nyújtsd ki a tésztát, majd kend meg pizzakrémmel. Tedd rá az apróra kockázott sonkát és a kolbászt, vagy amit még csak szeretnél. Tekerd fel, majd vágd kisebb darabokra. A tetejét kend meg olvasztott vajjal, és szórd meg reszelt sajttal. Told 180 fokra előmelegített sütőbe, és süsd körülbelül 25 percig.

Blog.hu ajánló