A 6 tojásos piskóta receptje
A hat tojásos piskóta receptje biztosan sikerülni fog, mert csak az arányokra kell figyelned.
A tökéletes piskóta a hozzávalók helyes arányításán múlik, nem véletlen, hogy a hat tojásos verzió az egyik legnépszerűbb. Bár sokan tartanak tőle, ha pontosan követed a receptet, nem fogod
6 tojásos piskóta
Hozzávalók 6 személyre
- 6 tojás
- 6 evőkanál liszt
- 6 evőkanál cukor
- 1 csipet só
- 0.5 csomag sütőpor
Elkészítés:
Mérd ki a hozzávalókat, majd a tojásokat válaszd ketté, és a sárgájákat keverd simára a cukorral. A csipet só társaságában verd kemény habbá a fehérjéket. A cukros tojáshoz szitáld hozzá a lisztet a sütőporral, majd ha simára keverted, akkor óvatos, de gyors mozdulatokkal keverd hozzájuk a habot is. A sütőt melegítsd elő 180 fokra. Egy tepsit bélelj ki sütőpapírral, majd öntsd bele ezt a keveréket, utána told be a tepsit a sütőbe. Süsd aranybarnára a tésztát 25-30 perc alatt, majd zárd el a sütőt, és ne nyisd ki az ajtaját 10 percig. Csak ezután vedd ki a tésztát, majd készíts belőle bármit, amihez csak kedved van.
A változókorról tabuk nélkül - Hogyan küzdj meg az életközepi válsággal nőként?
Iványi Orsolya, a menopauzaedukáció egyik legnagyobb hazai szószólója, tabuk nélkül beszél a változókor testi-lelki kihívásairól, és arról, hogyan élhetjük meg ezt az időszakot, mint új kezdetet. A Femina Klub novemberi előadásán hasznos tanácsokat kaphatsz az életközepi krízisek kezelésére, és megtudhatod, hogyan értelmezhetjük újra önmagunkat, karrierünket és kapcsolatrendszerünket.
További részletek: feminaklub.hu/
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. november 27. 18 óra
Helyszín: MOM Kulturális Központ
Promóció