Karcsúsító, paradicsomos quinoasaláta: isteni, mediterrán vacsora, amivel jóllakhatsz
Ha diétázol, de szeretnél egy jót enni, majd jóllakni, készíts egy nagy adag paradicsomos quinoasalátát!

Karcsúsító, paradicsomos quinoasaláta: isteni, mediterrán vacsora, amivel jóllakhatsz
Ez is érdekelhet

Letti története megmutatja, hogy a reménytelen helyzetből is van kiút (x)

Őszi kikapcs: Íme a trendek! (x)

Színésznők, akiket az egész ország imád (x)

Egyedülálló szolgáltatásokat kínáló, újépítésű lakások a XIII. kerületben: Idén extra kedvezménnyel! (x)

Tudod már, hol egyél október 8. és 13. között?

beauty and style

10 tipp a tiszta arcbőrért: egyszerű lépések az instant szépségért »

Az öt legjobb esküvős film, amiktől még jobban várod majd a lagzid »

10 évet leradíroz a bőrről ez a házi arcmaszk, ha hetente használod: a japán nők esküsznek rá »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A quinoa egy igazi szuperélelmiszer, remek fehérjeforrás, finom és diétás. Álgabona, hisz egy növény magja, remek helyettesítője lehet a rizsnek. A legkülönbözőbb zöldségekkel tálalva ínyenc salátát készíthetsz belőle. Azért érdemes jól átmosni, hogy ne legyen kesernyés.

Paradicsomos quinoasaláta

 

 

Hozzávalók 4 személyre:

  • 15 dkg paradicsom
  • 15 dkg spárga
  • 2 bögre víz
  • 1 bögre quinoa
  • 1 db vöröshagyma
  • 5 dkg parmezán
Recept idők

Elkészítés:

A quinoát alaposan mosd meg több vízben, majd rakd egy lábosba, öntsd fel vízzel, és forrástól számítva főzd 15 percig. Akkor jó, ha a quinoa teljesen magába szívja a vizet, és jól megdagad. A spárgát tisztítsd meg, darabold fel, és kevés olajon süsd roppanósra.

A quinoát szűrd le, rakd egy tálba, add hozzá a spárgát, a hagymát és a paradicsomot, és jól keverd össze. A tetejére reszelj parmezánt.

Ezt is szeretjük