Karcsúsító, paradicsomos quinoasaláta: isteni, mediterrán vacsora, amivel jóllakhatsz
Ha diétázol, de szeretnél egy jót enni, majd jóllakni, készíts egy nagy adag paradicsomos quinoasalátát!

Karcsúsító, paradicsomos quinoasaláta: isteni, mediterrán vacsora, amivel jóllakhatsz
Ez is érdekelhet

Lépj most a gondtalan nyugdíjas éveidért! (x)

Tippek hogyan hozd a legjobb formád télen is - a hideg idő nem akadály! (x)

7 tipp kényelmes ajándékvásárláshoz - találd meg a legjobb ajánlatot! (x)

Nem tudod, milyen legyen idén a karácsonyi dekoráció? Segítünk! (x)

beauty and style

Zavarba ejtő fotókon pózol a 16 éves modell: az arca egy kislányé, de nőként néz a kamerába »

2019 legnőiesebb rövid frizurái: inspiráló bob fazonok egyenesen a szalonokból »

Nem is gondolnád, mire jó még a szegfűszeg: nagy hasznát veheted, ha elfogyott a szemöldökceruzád »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A quinoa egy igazi szuperélelmiszer, remek fehérjeforrás, finom és diétás. Álgabona, hisz egy növény magja, remek helyettesítője lehet a rizsnek. A legkülönbözőbb zöldségekkel tálalva ínyenc salátát készíthetsz belőle. Azért érdemes jól átmosni, hogy ne legyen kesernyés.

Paradicsomos quinoasaláta

 

 

Hozzávalók 4 személyre:

  • 15 dkg paradicsom
  • 15 dkg spárga
  • 2 bögre víz
  • 1 bögre quinoa
  • 1 db vöröshagyma
  • 5 dkg parmezán
Recept idők

Elkészítés:

A quinoát alaposan mosd meg több vízben, majd rakd egy lábosba, öntsd fel vízzel, és forrástól számítva főzd 15 percig. Akkor jó, ha a quinoa teljesen magába szívja a vizet, és jól megdagad. A spárgát tisztítsd meg, darabold fel, és kevés olajon süsd roppanósra.

A quinoát szűrd le, rakd egy tálba, add hozzá a spárgát, a hagymát és a paradicsomot, és jól keverd össze. A tetejére reszelj parmezánt.

Ezt is szeretjük