Karcsúsító, hűsítő paradicsom-krémleves
A pikáns változat
Paradicsom-krémlevest nem lehet rosszat főzi. Ám ez minden eddigit leköröz! Győződj meg róla te is!
beauty and style
- Ez a trend tartja most lázban a hírességeket: a Barbiecore nem spórol a rózsaszínnel, de a nőies sikket sem mellőzi »
- Szuper könnyű hidratálók: pótolják az elvesztett nedvességet, és ragyogóvá teszik a bőrt – Árakkal, lelőhelyekkel »
- A Stranger Things 20 éves színésznőjét így nem láthattad a sorozatban: Sadie Sink dögös, nőies ruhákra váltott »

Top olvasott cikkek
- Gesztesi Károly 3 gyereke a címlapon: Panka, Dávid és Márkó sosem volt látható így együtt
- Mi Kanada fővárosa? 10 kérdéses kvíz a világ országairól, amit illik tudni
- Hajdú Pétert kirakták a Szigeten az RTL VIP-ból: Sebestyén Balázs kotyogta ki
- 5 kérdés, ami megmutatja, mennyire intelligens valaki - Hány igen válaszod lett?
- Ha erről a telefonszámról hívnak, tilos felvenni! Így dolgoznak a csalók az OTP nevében
A paradicsom tele van vitaminnal, ízletes, és fantasztikus ételeket készíthetsz belőle. Ez a fűszeres paradicsom-krémleves fél óra alatt megvan, így ideális fogás hétköznapokra.

Paradicsom-krémleves
Hozzávalók 4 személyre
- 50 dkg paradicsom
- 3 evőkanál olívaolaj
- 1 evőkanál sűrített paradicsom
- 1 vöröshagyma
- 4 gerezd fokhagyma
- 1 babérlevél
- friss bazsalikom
- csipet cukor
- kevés só
- kevés bors
Elkészítés:
Hámozd meg, vágd finomra, és forró olívaolajban pirítsd üvegesre a hagymákat. Add hozzá a babérlevelet és a paradicsomsűrítményt, majd az egészet forrald fel. A paradicsomokat öntsd le forró vízzel, így könnyebben lehúzod a héjukat. Vágd őket először negyedekre, majd apróbb darabokra, ezután add hozzá a paradicsomos hagymához.
Negyed óráig főzd gyenge lángon, amíg pürés nem lesz, majd sóval, borssal és kevés cukorral ízesítsd. Ha fogyózol, utóbbit ki is hagyhatod. Tálaláskor dobd fel egy kis bazsalikommal.
Még több recept