Papírban sült csirkecombok - Így nagyon szaftos lesz
A papírban sült csirkecombokat még különlegesebbé teheted, ha a batyuba zöldségeket is pakolsz.

Papírban sült csirkecombok - Így nagyon szaftos lesz
Nyereményjáték

Nyerj páros belépőt Dr. Buda László: Testünk jelzései című előadására, a márciusi Femina Klubra! (x)

Nyerj szórakoztató, képes útikönyvet, és ismerd meg a világ csodáit! (x)

Nyerj Hollóházi Porcelán fülbevalót Adrienne Feller mini luxuskozmetikumokkal! (x)

összesen 3 db játék
Ez is érdekelhet

Akár egyetlen hormonon is múlhat a gyermekáldás – Kata története (x)

A leghatékonyabb edzésformák nyáron több zsírt égetnek, mint a futás! Ezeket űzd helyette

Milyen az arcformád? Mutatjuk, melyik ékszer illik hozzá a legjobban

A legerősebb ránctalanítókat csak kevesen ismerik: ezeket az antioxidánsokat keresd!

beauty and style

Így szűkítsd be a farmered szárát, ha nem elég passzentos - Nőiesebb lesz tőle »

Így lehet gyönyörű egy telt nő fehérneműben - Különleges fotók »

Nem tudod feltenni a műszempillát? A szépségszakértő megmutatja a trükköt »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Senki sem találja majd unalmasnak a csirkecombokat, ha papírban sütöd. Ráadásul a hús sem szárad ki. Ezzel a recepttel az ebédfőzést könnyen és viszonylag gyorsan letudhatod. Rakhatsz a combok mellé szárnyakat is. A ropogós húst papírban, körettel tálald.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 8 csirkecomb
  • 1 dl olívaolaj
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 evőkanál mustár
  • 1 teáskanál pirospaprika
  • bors
Recept idők

Elkészítés:

A csirkét mosd meg, ha vannak rajta szőrök, azokat távolítsd el. A legegyszerűbb, ha késsel megkapargatod. Keverd össze az olajat, a sót, a borsot, a pirospaprikát, a mustárt, nyomj hozzá fokhagymát, majd dörzsöld be vele a combokat. Tedd legalább fél órára a hűtőbe, de hosszabb ideig is nyugodtan a pácban hagyhatod.

Rakd a húst négy nagyobb darab sütőpapírra, önts mindegyikre a megmaradt pác levéből, és csinálj batyukat, a széleket pedig tűzd meg. Tedd előmelegített sütőbe, és 190 fokon süsd körülbelül 50 percig. Akkor jó, ha a combba beleszúrsz egy hústűt vagy hegyes kést, és az könnyedén áthatol rajta. Ha nem találod a puha csirkét elég pirosnak, bontsd ki a batyuból, és pirítsd még 15 percig.

Blog.hu ajánló