A legfinomabb paleo palacsinta receptje
Diéta alatt is megeheted
Töltsd meg a paleo palacsintát cukor nélküli lekvárral, jó minőségű kakaóval, friss gyümölcsökkel!

Nyereményjáték

Nyerj páros belépőt 2018 fergeteges jazzkoncertjére a Sárik Péter Trióval! (x)

Nyerj luxuskozmetikumokat érett bőr számára, és búcsúzz el a ráncoktól a természet erejével! (x)

Nyerj utazókönyvet, és ismerd meg a világ legkevésbé ismert érdekességeit! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Gomba vagy baktérium? Nagyon is lehet érzékelni a különbséget, és máshogy is kell kezelni (x)

Ezreket spórolhatsz a vízszámlán: pénzt és energiát spórol ez a konyhai eszköz (x)

A legjobb szőrtelenítő módszer télen is: így lesz hetekig sima a bőröd (x)

Tökéletes alakot és egészséges testet ajándékozhatsz karácsonyra! Mutatjuk, hogyan (x)

Babapuha és fényes lesz a festett haj ezektől a tippektől: látható lesz a különbség (x)

beauty and style

3 baki, amivel nagyon el lehet rontani a csillogó sminket »

Ezt viseld a szűk ruha alatt, ha bevág a zsírpárnákba: alakformáló fehérneműk körképe »

Jónak hiszed, pedig ártasz vele: 4 dolog, amit ne csinálj, ha fogyni akarsz »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Ha a diéta alatt egy kis édességre vágysz, ezt a paleo palacsintát nyugodt szívvel elfogyaszthatod. Legalább olyan jó, mint az eredeti! 

Hozzávalók 10 darabhoz:

  • 12 dkg gesztenyeliszt
  • 1 dl szénsavas ásványvíz
  • 3 tojás
  • 3 evőkanál kókuszolaj
  • csipet eritrit
  • csipet só
Recept idők

Elkészítés:

Üsd egy közepes tálba a tojásokat, és gépi habverővel keverd össze az eritrittel, a kókuszolajjal, a sóval, adagold hozzá szép fokozatosan a vizet, majd forgasd bele a gesztenyelisztet. Olyan legyen az állaga, mint a hagyományos palacsintatésztának. Ha túl sűrű, adj hozzá vizet, ha nagyon híg, keverj bele egy kevés lisztet. Dolgozd teljesen csomómentesre, majd tíz percig pihentesd.

A tésztát közepes lángon süsd meg. Forrósítsd fel a kókuszolajat, tégy a palacsintasütőbe egy merőkanálnyi masszát, oszlasd el egyenletesen. Ha az egyik fele megsül, óvatosan nyúlj alá, fordítsd meg, és süsd meg a másik oldalát is. Nem kell minden egyes palacsinta alá olajat önteni.

Blog.hu ajánló