Pofonegyszerű padlizsánkrém
A padlizsánkrémet nem lehet megunni. A recepthez ráadásul semmilyen különleges összetevő nem szükséges.
A padlizsánkrém igazi ínyencség, mégsem nehéz elkészíteni. Tökéletes mártogatósnak és szendvicsre vagy pirítósra is.
Ehhez a változathoz ráadásul semmilyen különleges összetevő nem kell, a padlizsánon kívül valószínűleg mindent megtalálsz otthon.
Fokhagymás padlizsánkrém
Hozzávalók:
- 3 kisebb padlizsán
- 1 fej vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- tengeri só
- fehérbors
- néhány csepp citromlé
- 1 dl olívaolaj
A padlizsánt szurkáld meg, és süsd puhára közepesen előmelegített sütőben. A hagymát reszeld le vagy vágd egészen apró kockákra. Ha megsült a padlizsán, vágd ketté és kapard ki a belsejét, majd keverd el a hagymával és az átnyomott fokhagymával. Ízesítsd egy nagyon kevés ecettel, sóval és borssal, majd keverd simára az olívaolajjal. Hűtőben pár napig eláll.
Kiút a társfüggőségből - Hogyan szabadulj meg a mérgező kapcsolatoktól?
Knapek Éva klinikai szakpszichológus, tabuk nélkül beszél a társfüggőség jellemzőiről, és bemutatja a kialakulásának okait, a kapcsolati dinamikákat, és a felismeréshez vezető jeleket a saját életünkben, közeli kapcsolatainkban. A Femina Klub januári előadásán hasznos tanácsokat kaphatsz hogyan léphetsz ki ezekből a helyzetekből, és hogyan alakíthatsz ki egészséges, egyenrangú kapcsolatokat.
További részletek: feminaklub.hu/
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2025. január 7. 18 óra
Helyszín: MOM Kulturális Központ
Promóció
OLVASD EL EZT IS!
- szendvics
- avokádó
Avokádókrém: fűszeres és isteni
- saláta
- saláták, zöldséges ételek
Az eredeti Cézár-saláta receptje
- szendvics
- különleges recept