Omlós töltött csirkecomb

Mediterrán ízek

Nemcsak egész csirkét tölthetsz meg, hanem csupán a combját is, ami jóval egyszerűbbé teszi az ebéd elkészítését.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ha nincs nagy családod, vagy csak magadnak főzöl, akkor nem érdemes egy egész csirkét elkészíteni, elég, ha megtöltesz néhány egész csirkecombot.

A paradicsom és a mozzarella finom mediterrán kombináció, amit csak még jobban feldobnak a fűszerek.

Omlós töltött csirkecomb

Hozzávalók:

  • 4 egész csirkecomb
  • 4 evőkanál olívaolaj
  • 2 paradicsom
  • 1 csomag mozzarella sajt
  • rozmaring
  • bazsalikom
  • bors

A paradicsomot hámozd meg, a legegyszerűbb, ha bevágod az alját csillag alakban, forró vízbe mártod és lehúzod a héját. A mozzarellát és a paradicsomot vágd nagyon apró kockákra, fűszerezd, majd keverd össze olívaolajjal. A csirkecombok bőrét emeld meg, óvatosan töltsd alá a sajtos keveréket, és hajtsd vissza a bőrét.

Kiolajozott tepsiben, közepes lángon süsd meg, körülbelül fél óra kell neki, amíg meg nem pirul a bőre.

16 fortély a tökéletes húshoz

Nézegess képeket!

Elolvasom

Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival

Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!

Promóció

Ezt is szeretjük