Mustáros sült hús az első grillezéshez

Isteni és egyszerű a mustárban pácolt sült hús, melyet nagyon könnyű elkészíteni, megenni pedig még inkább.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Úgy tűnik, itt a nyár, ideje hát leporolni és üzembe helyezni a grillezőkészletet, és az ebédet a szabadban elkészíteni.

Az egyik legegyszerűbb és legfinomabb pác a mustáros, nem kell hozzá semmilyen különleges összetevő.

Mustáros grillhús

Hozzávalók 4 személyre:

  • fejenként két szelet tarja
  • 1 tubus mustár
  • 1 fej vöröshagyma
  • két gerezd fokhagyma
  • olívaolaj
  • bors

Elkészítés ideje:

30 perc plusz a pácolás.

Elkészítés menete:

A húst egy kicsit klopfold ki és sózd be. Ha szükséges, szedegesd le róla a nagyon zsíros részeket. A hagymát kockázd fel, a fokhagymát passzírozd át. Keverd össze a mustárt, a fűszereket és egy kevés olívaolajat.

Kiút a társfüggőségből - Hogyan szabadulj meg a mérgező kapcsolatoktól?

Knapek Éva klinikai szakpszichológus, tabuk nélkül beszél a társfüggőség jellemzőiről, és bemutatja a kialakulásának okait, a kapcsolati dinamikákat, és a felismeréshez vezető jeleket a saját életünkben, közeli kapcsolatainkban. A Femina Klub januári előadásán hasznos tanácsokat kaphatsz hogyan léphetsz ki ezekből a helyzetekből, és hogyan alakíthatsz ki egészséges, egyenrangú kapcsolatokat. 

További részletek: feminaklub.hu/

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2025. január 7. 18 óra

Helyszín: MOM Kulturális Központ

Promóció

A húsokat kenegesd meg a páccal alaposan, majd tedd éjszakára a hűtőbe. Másnap süsd ki hirtelen akár grillrácson, akár serpenyőben.

Isteni húsok

Ha nagy ragadozó hírében állsz, akkor biztosan tetszeni fog képgalériánk, melyben nemcsak gusztusos képeket, de recepteket is találsz.

Képeken a legfinomabb fűszeres húsok

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük