Mustáros-hagymás csirkecombok
A csirkecomb hálás alapanyag, gyorsan elkészül, és nagyítóval kell keresni olyat, aki nem szereti.
A mustáros csirkecombbal sem lesz túl nehéz dolgod, egyáltalán nem bonyolult, viszont kissé pikáns, jellegzetes ízével mindenkit meghódít.
A tetejére némi szalonna, a szószhoz pedig egy kis gomba nagyon feldobja, persze magában is isteni.
Mustáros-hagymás csirkecomb
Hozzávalók:
- 6 alsócomb
- 2 fej vöröshagyma
- 2-3 gerezd fokhagyma
- 5 dkg mustár
- 1,5 dl száraz fehérbor
- 1 csokor petrezselyem
- olaj
- só, frissen őrölt bors
Elkészítés ideje:
45 perc.
Elkészítés menete:
A combokat mosd át jó alaposan, dörzsöld be sóval és borssal, majd pirítsd át őket vékony olajon egy serpenyőben. Amíg pirulnak, a bort és a mustárt keverd össze, és darabold bele a petrezselymet. A hagymát kockázd fel, és ha a combok már megpirultak, vedd ki őket a serpenyőből, adják át a helyüket a hagymának.
A változókorról tabuk nélkül - Hogyan küzdj meg az életközepi válsággal nőként?
Iványi Orsolya, a menopauzaedukáció egyik legnagyobb hazai szószólója, tabuk nélkül beszél a változókor testi-lelki kihívásairól, és arról, hogyan élhetjük meg ezt az időszakot, mint új kezdetet. A Femina Klub novemberi előadásán hasznos tanácsokat kaphatsz az életközepi krízisek kezelésére, és megtudhatod, hogyan értelmezhetjük újra önmagunkat, karrierünket és kapcsolatrendszerünket.
További részletek: feminaklub.hu/
Használd az „IVANYI” kuponkódot, és 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg a jegyed!
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. november 27. 18 óra
Helyszín: MOM Kulturális Központ
Promóció
Miután üvegesre pirult a serpenyő új vendége, keverd hozzá a mustáros szószt, majd vedd le a tűzről. Egy tűzálló tálat vajazz ki, tedd bele a combokat, öntsd a tetejére a szószt, és lefedve süsd 25 percig, majd fedetlenül még körülbelül tíz percig. Ha a tetejére pakolsz némi húsos szalonnát a sütés elején, nem fog ártani neki, de ezt el is hagyhatod.
Harapnivaló illatok a konyhában
A finom fűszeres sültek nagy előnye, hogy nemcsak az ízük, de az illatuk is fenséges, hogy milyen illatú konyhát szeretnél, válaszd ki képgalériánkból!
OLVASD EL EZT IS!
- paprika
- hagyma
Omlós temesvári sertésborda
- Recept
Elzászi csirkecomb recept
- sült csirke
- húsételek