Mustáros csirkeszárny: fűszeres és ropogós

A csirkeszárny finom és olcsó, csak tudni kell jól elkészíteni. Mustáros pácunktól ropogós lesz, és mindenki repetát kér majd belőle.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A szárny nem a csirke legnemesebb része, de időről időre érdemes foglalkozni vele. Nem nagy ebédekkor, hanem ha csipegetni akartok.

A csirkeszárnyon kevés a hús, de ez ne vegye el a kedvedet, mert annál ropogósabban lehet elkészíteni.

Mustáros csirkeszárny

Hozzávalók:

  • 8 csirkeszárny
  • 5 dkg vaj
  • 4 evőkanál mustár
  • 2 evőkanál citromlé
  • 1 evőkanál olaj
  • 1 evőkanál barna cukor
  • 1 teáskanál pirospaprika
  • bors

Elkészítés ideje:

40 perc.

Elkészítés menete:

A csirkeszárnyakat tisztítsd meg, és enyhén sózd be őket. A vajat olvaszd meg, majd a mustárral, a citromlével, az olajjal, a barna cukorral és a pirospaprikával keverd össze, és addig melegítsd, amíg a cukor el nem olvad.

Passata, az Univer új terméke!

A sűrített paradicsomhoz képest, lágyabb, folyékonyabb állagú paradicsomos készítmény. Számos előnye mellett a termék hígítást nem igényel. Konyhakészen felhasználható, akár tésztaszósz alapanyagaként, levesben vagy egyszerűen pizzára kenve. Rendkívül sokoldalú, és számos étel elkészítéséhez használható.

Promóció

A szárnyakat kend meg a masszával, majd tedd olajozott tepsibe, és 25 perc alatt süsd ropogósra közepes lángon.

Képeken a legfinomabb fűszeres húsok

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük