Krémes, lágy málnafagyi cukor nélkül: nem kell hozzá fagyigép
Nem vizezett, nincs benne ízfokozó vagy mesterséges színezék: a házi málnafagyinál jobbat nem kívánhatsz.

Krémes, lágy málnafagyi cukor nélkül: nem kell hozzá fagyigép
Ez is érdekelhet

Második Esély a Procter and Gamble segítségével (x)

Kirándulnál egyet a családdal vagy csak fitten tartanád magad? Esetleg bebringáznál a munkahelyedre? Válaszd a Riverside 500-at! (x)

Mádai Vivien, Ördög Nóra és Tatár Csilla a Triumph tavaszi kampányában tündökölnek (x)

Tavaszi feltöltődés Burgenlandban (x)

beauty and style

Mintha Palvin Barbi ikertestvére lenne: a 18 éves modellt a világ legszebb lányának választották »

Így viseld a sárgát tavasszal: ezekkel a színekkel mutat a legjobban »

Jennifer Lawrence friss fotói igazán ütősek: a 28 éves színésznő vagányabb, mint valaha »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Nem kell a tűző napon elmenned a fagyizóig, ha hideg finomságra vágysz. Ezzel a recepttel könnyen készíthetsz saját fagyit gép nélkül. A díszítésnek csak a fantáziád szab határt: tejszínhabbal, málnadarabokkal, cukorkákkal igazán étvágygerjesztő hűsítőt kapsz. Ez a fagyi csak természetes édesítőt tartalmaz, tehát a bikinialakot sem rontja el. Ha zavar a málna magja, passzírozd át.

Málnafagyi cukor nélkül

Hozzávalók:

  • 30 dkg málna
  • 2.5 dl joghurt
  • 2 dl tejszín
  • 1 teáskanál citromlé
  • 3 evőkanál nyírfacukor
Recept idők

Elkészítés:

A málnát alaposan mosd meg, csepegtesd le. Rakd egy konyhai robotgépbe, add hozzá a joghurtot, a tejszínt, a citrom levét, a nyírfacukrot, és dolgozd jó krémesre. Ha szeretnéd, akár botmixerrel is összekeverheted a hozzávalókat. Kanalazd bele a masszát egy fagyasztható tárolóba, zárható, műanyag dobozba, majd körülbelül hat órára rakd be a mélyhűtőbe. Keverd át egy óra múlva, majd ezt ismételd még meg egyszer-kétszer. Tálalás előtt 20-30 perccel vedd ki a fagyit hűtőből, hogy könnyebben, szebben tudd adagolni.

Ezt is szeretjük