Krémes, lágy málnafagyi cukor nélkül: nem kell hozzá fagyigép
Nem vizezett, nincs benne ízfokozó vagy mesterséges színezék: a házi málnafagyinál jobbat nem kívánhatsz.

Krémes, lágy málnafagyi cukor nélkül: nem kell hozzá fagyigép
Ez is érdekelhet

A tökéletes szőrtelenítő módszer a nyárra - Hetekig sima lesz tőle a bőröd (x)

Ez lesz a legmókásabb gyereknapi program a hétvégén - 14 év alatt ingyenes! (x)

Rengeteget spórolhatsz, ha így vásárolsz júniusban - Ezek a legjobb akciók a hónapban (x)

Milyen konyha illik hozzád? Rengeteget spórolhatsz, ha így alakítod át (x)

Nem kerül milliókba, mégis saját medencéd lesz - 10 érv a földfeletti medence mellett (x)

beauty and style

Zöld teás testápoló habot teszteltünk: ez lett a nyári kedvencünk »

Ezt fogjuk viselni idén a vízparton, és nem a fürdőrucira gondolunk: nőies divattippek nyárra »

Meghan Markle az ő ruhájában ment férjhez: mesés kreációk a Givenchy vezető tervezőjétől »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Nem kell a tűző napon elmenned a fagyizóig, ha hideg finomságra vágysz. Ezzel a recepttel könnyen készíthetsz saját fagyit gép nélkül. A díszítésnek csak a fantáziád szab határt: tejszínhabbal, málnadarabokkal, cukorkákkal igazán étvágygerjesztő hűsítőt kapsz. Ez a fagyi csak természetes édesítőt tartalmaz, tehát a bikinialakot sem rontja el. Ha zavar a málna magja, passzírozd át.

Hozzávalók:

  • 30 dkg málna
  • 2.5 dl joghurt
  • 2 dl tejszín
  • 1 teáskanál citromlé
  • 3 evőkanál nyírfacukor
Recept idők

Elkészítés:

A málnát alaposan mosd meg, csepegtesd le. Rakd egy konyhai robotgépbe, add hozzá a joghurtot, a tejszínt, a citrom levét, a nyírfacukrot, és dolgozd jó krémesre. Ha szeretnéd, akár botmixerrel is összekeverheted a hozzávalókat. Kanalazd bele a masszát egy fagyasztható tárolóba, zárható, műanyag dobozba, majd körülbelül hat órára rakd be a mélyhűtőbe. Keverd át egy óra múlva, majd ezt ismételd még meg egyszer-kétszer. Tálalás előtt 20-30 perccel vedd ki a fagyit hűtőből, hogy könnyebben, szebben tudd adagolni.

Ezt is szeretjük