Krémes, lágy málnafagyi cukor nélkül: nem kell hozzá fagyigép
Nem vizezett, nincs benne ízfokozó vagy mesterséges színezék: a házi málnafagyinál jobbat nem kívánhatsz.

Krémes, lágy málnafagyi cukor nélkül: nem kell hozzá fagyigép
Ez is érdekelhet

Beszállás! Nemsokára indul a Mikulás Expressz, siess, mert lemaradsz! (x)

Családi wellness-pihenés Sümegen: ha egy kicsit másra, többre vágysz (x)

Elkezdődött a 27. CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál (x)

A tökéletes gyerekszoba titkai - Így még a tanulás is jobban megy majd! (x)

Őszi stílustippek személyre szabva - Hogy idén ősszel Te diktáld a trendet! (x)

beauty and style

Így szedd ki az alapozót az ecsetből: illatos és makulátlan lesz »

Palvin Barbara elkenődött rúzzsal is dögös – Így még nem láthattuk »

3 kényes kérdés, ami felmerül, ha nem először házasodsz – És a válaszok »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Nem kell a tűző napon elmenned a fagyizóig, ha hideg finomságra vágysz. Ezzel a recepttel könnyen készíthetsz saját fagyit gép nélkül. A díszítésnek csak a fantáziád szab határt: tejszínhabbal, málnadarabokkal, cukorkákkal igazán étvágygerjesztő hűsítőt kapsz. Ez a fagyi csak természetes édesítőt tartalmaz, tehát a bikinialakot sem rontja el. Ha zavar a málna magja, passzírozd át.

Málnafagyi cukor nélkül

Hozzávalók:

  • 30 dkg málna
  • 2.5 dl joghurt
  • 2 dl tejszín
  • 1 teáskanál citromlé
  • 3 evőkanál nyírfacukor
Recept idők

Elkészítés:

A málnát alaposan mosd meg, csepegtesd le. Rakd egy konyhai robotgépbe, add hozzá a joghurtot, a tejszínt, a citrom levét, a nyírfacukrot, és dolgozd jó krémesre. Ha szeretnéd, akár botmixerrel is összekeverheted a hozzávalókat. Kanalazd bele a masszát egy fagyasztható tárolóba, zárható, műanyag dobozba, majd körülbelül hat órára rakd be a mélyhűtőbe. Keverd át egy óra múlva, majd ezt ismételd még meg egyszer-kétszer. Tálalás előtt 20-30 perccel vedd ki a fagyit hűtőből, hogy könnyebben, szebben tudd adagolni.

Ezt is szeretjük