Színes, ízes, majonézes tésztasaláta friss zöldségekkel - Hidegen még jobb
Fantasztikus főétel villámgyorsan: a tésztasaláta könnyű, mégis laktató fogás.

Színes, ízes, majonézes tésztasaláta friss zöldségekkel - Hidegen még jobb
Ez is érdekelhet

Konzervzöldség a konyhatitok nyitja? (x)

Üde illatokkal a kánikula ellen (x)

Hip-hop sztárok és underground DJ-k a Soundon (x)

A Z-generáció leghűbb társa (x)

Napi 8 órában ülőmunkát végzel? 3 tipp, ami a segítségedre lehet! (x)

beauty and style

Überszexi melltartók mélyen dekoltált ruhákhoz: nem rontja el a képet a kilógó pánt »

Frissítő, hidratáló turmix: egész nyáron ragyogni fog a bőröd, ha ezt iszod »

Védelmet nyújt a bőrnek, és a barnulást is segíti: napozókrémet teszteltünk »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A tésztasalátában az az egyik legjobb, hogy a hozzávalókat kedvedre variálhatod. Minél többféle zöldséget teszel bele, annál ízletesebb és színesebb lesz. Készítsd el előre, hisz jót tesz neki, ha pihenteted néhány órán át a hűtőben. Grillezett, sült húsokkal is gazdagíthatod.

Majonézes, zöldséges tésztasaláta

Hozzávalók:

  • 25 dkg makaróni
  • 2 db paradicsom
  • 1 db paprika
  • 1 db uborka
  • 1 db lilahagyma
  • 0.5 csokor petrezselyem

Öntethez

  • 2 dl natúr joghurt
  • 1 dl majonéz
  • 1 teáskanál citromlé
  • bors
Recept idők

Elkészítés:

Egy nagy fazékban kezdj vizet forralni, és dobj hozzá sót. Amikor lobog, rakd bele a makarónit, és főzd fogkeményre körülbelül 10 perc alatt. Szűrd le, majd öblítsd le hideg vízzel.

Közben a zöldségeket mosd meg és darabold fel. Keverd simára a joghurtot, a majonézt, a citromlevet, a sót, a borsot. Rakd egy tálba a tésztát, tedd hozzá a zöldségeket, majd öntsd rá a szószt. Forgasd össze, szórd meg petrezselyemmel. Mehet a hűtőbe, hogy lehűljön, és az ízek jól összeérjenek.

Ezt is szeretjük