Színes, ízes, majonézes tésztasaláta friss zöldségekkel - Hidegen még jobb
Fantasztikus főétel villámgyorsan: a tésztasaláta könnyű, mégis laktató fogás.


- Segíti a zsírbontást és célzottan formálja az alakot: minden, amit az elektrolipolízisről tudni kell »
- A legfurább ruhák a Golden Globe-ról: Margot Robbie úgy gondolta, hogy egy szimpla tavaszi ruha is elég lesz »
- Az 56 éves Monica Bellucci nem csak gyönyörű nő, hanem észbontóan stílusos: így kell viselni a feketét »
- "Lehet, hogy szűk lesz egy kicsit, de a férje majd bejáratja" - Magyar nők megrázó vallomásai a férjöltésről
- Meghan új frizurája telitalálat: az állapotos hercegné gyönyörűen fest a friss felvételen
- Varga Feri után felesége is lefogyott - Balássy Betty ennyire karcsú lett
- Az 50 évvel ezelőtti Budapestről kerültek elő fotók: nagyon más volt akkor az élet a fővárosban
- Heti horoszkóp március 1-től 7-ig: a Szűz váratlan fordulatra, a Bika jó hírre számíthat
A tésztasalátában az az egyik legjobb, hogy a hozzávalókat kedvedre variálhatod. Minél többféle zöldséget teszel bele, annál ízletesebb és színesebb lesz. Készítsd el előre, hisz jót tesz neki, ha pihenteted néhány órán át a hűtőben. Grillezett, sült húsokkal is gazdagíthatod.
Majonézes, zöldséges tésztasaláta
Hozzávalók:
- 25 dkg makaróni
- 2 db paradicsom
- 1 db paprika
- 1 db uborka
- 1 db lilahagyma
- 0.5 csokor petrezselyem
- só
Öntethez
- 2 dl natúr joghurt
- 1 dl majonéz
- 1 teáskanál citromlé
- só
- bors
Elkészítés:
Egy nagy fazékban kezdj vizet forralni, és dobj hozzá sót. Amikor lobog, rakd bele a makarónit, és főzd fogkeményre körülbelül 10 perc alatt. Szűrd le, majd öblítsd le hideg vízzel.
Közben a zöldségeket mosd meg és darabold fel. Keverd simára a joghurtot, a majonézt, a citromlevet, a sót, a borsot. Rakd egy tálba a tésztát, tedd hozzá a zöldségeket, majd öntsd rá a szószt. Forgasd össze, szórd meg petrezselyemmel. Mehet a hűtőbe, hogy lehűljön, és az ízek jól összeérjenek.

Még több recept