Majonézes krumplisaláta zöldségekkel: jól behűtve igazán finom
Zöldségekkel megpakolva is nagyon finom lesz a majonézes krumplisaláta.


- Robert Redford ezért utált Barbra Streisanddal együtt forgatni: még az intim jeleneteikhez is két alsót vett magára
- Pokorny Lia és Csányi Sándor fia már 19 éves: a zenész Misi helyes, mint az apja
- Frutti, Bedeco és Africana: emlékszel, mi volt ez a 8 régi élelmiszer?
- Azonnal töröld ezeket az alkalmazásokat a telefonodról: népszerűek, de nagy bajt okozhatnak
- 139 ezer forint jár évente: milyen betegségek esetén, és hogyan igényelhető a kedvezmény?
A majonézes krumplisaláta zöldségekkel és hagymával egybeforgatva isteni finom előétel vagy köret lehet. Tehetsz hozzá zöldbabot, kukoricát, borsót: akármit, amit épp találsz a kamrapolcon.
Majonézes krumplisaláta zöldségekkel
Hozzávalók
- 50 dkg krumpli
- 25 dkg zöldbab
- 10 dkg majonéz
- 2 szál újhagyma
- 1 kaliforniai paprika
- 1 lila hagyma
- 1 csokor petrezselyem
- 1 citrom leve
- só
- bors
Elkészítés:
A krumplit héjában főzd meg nagyjából fél óra alatt. Ha kész, hagyd kihűlni, majd hámozd meg, és szeleteld fel.
A zöldbabot tíz perc alatt főzd roppanósra. Ha kész, szűrd le.
A paprikát és a hagymákat szeleteld fel.
Egy tálba tedd bele a kihűlt, megpucolt krumplit, a kifőtt zöldbabot és a kétféle hagymát. Sózd, borsozd, keverd össze a majonézzel és a citrom kifacsart levével. A végén szórd meg aprított petrezselyemmel, és tartsd néhány órát a hűtőben, hogy az ízei összeérjenek.
Krumplisalátát más módon is készíthetsz: mustárral és szalonnával isteni és laktató.

Szakácskönyv egy kis extrával!
Mentes Anyu legújabb könyvét azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.
Most AJÁNDÉK üvegpalack és vászontáska is jár a könyv mellé!
Tekintsd meg ajánlatunkat, kattints ide!
Promóció
Még több recept