Az egészben sült grillcsirke a henteseknél és a nagyáruházakban teljesen egyforma, jellegzetes, de unalmas ízvilággal bír - készítsd el otthon a saját ízlésednek megfelelően!
Dia
A sertéskaraj önmagában nem túl izgalmas húsféle, azonban egy jobb pácban áztatva, majd faszén felett kisütve remek dolgokat hozhatsz ki belőle, kísérletezz bátran!
Dia
Úgy tűnik, hogy csípős csirkeszárnyak nélkül egyre nehezebben képzelhető el társasági esemény, a népszerűség nem véletlen: egyrészt nagy adagot készíthetsz meglehetősen olcsón, másrészt szaftos, ropog és isteni finom.
Dia
Ha grillezni készülsz, jusson eszedbe a már jól bevált, könnyen variálható és gyorsan átsülő csirkecomb, ami a legegyszerűbb, sós-rozmaringos fűszerezéssel is igazán ízletes darab.
Dia
Egy rendesebb grillparti nem múlhat el grillezett zöldségek nélkül. Bármit is sikerült a piacon szerezned, szinte biztos, hogy egy kis tűzön megpirítva nagyon finom lesz, és jól passzol majd a szaftos húsokhoz.
Dia
A hurkapálca grillezés idején igazán jó barát, csak tűzd rá a kiválasztott - előre bepácolt - húsfélét gazdagon, forgasd meg párszor a tűz felett, aztán nincs is más dolgod, mint begyűjteni a dicséreteket.
Dia
A lazac - még - nem az az étel, ami elsőre beugrik mindenkinek, ha szabad tűzön való sütögetésről van szó, de ha úgy érzed, hogy buzog benned a kalandvágy, próbáld ki, hogy mit tudsz kihozni a medvék kedvenc csemegéjéből, hidd el, nem bánod meg!
Dia
A grillpartik egyértelmű favoritja a legváltozatosabb összetevőkből készíthető saslik, más néven rablóhús. Bármit felhúzhatsz a nyársra, ami csak a kezed ügyébe kerül, bármilyen zöldséget szinte bármilyen hússal kombinálhatsz, egy dologra figyelj nagyon: az ételek sütési idejében ne legyen markáns eltérés!