A 8 legfinomabb őszi krémleves: a sütőtököstől a fokhagymásig

A testet-lelket átmelengető krémlevesek hideg napok nagy kedvencei. Szinte mindenféle zöldségből készítheted, és a legváltozatosabban tálalhatod.

Legfinomabb őszi krémlevesek
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A zöldséges, fűszeres krémlevesek minden szempontból fantasztikusak. Gyorsan elkészülnek, jól variálhatóak, tartalmasak és elronthatatlanok. Most még többféle zöldség áll a rendelkezésedre, amik tökéletesek a levesbe: a sütőtök, a brokkoli, a kel remek alapanyagok. Ezek ráadásul tele vannak vitaminnal, amiknek jelentős része főzés során is megmarad, így tökéletesek arra, hogy felturbózzák az immunrendszert.

Bár a krémlevesek laktatóak, nem nehezítik el a gyomrot. Érdemes egy fogásba akár többféle zöldséget is csempészni. Krémesebbé, selymesebbé teheted tejszínnel, növényi krémmel, sűrítésre pedig tökéletes lehet a tejfölös habarás. Könnyű a saját ízlésedre formálni, hisz sokféle fűszerrel feldobhatod. A zöldfűszerek szinte mindegyikbe illenek.

A legfinomabb őszi krémlevesek

Az őszi krémleveseket számos betéttel kínálhatod, a pirított kenyérkocka, a fűszeres, sajtos kruton ugyanolyan jó választás, mint a pirított zöldség, sőt a sajt is feldobja a fogást. Egy tányér forró leves ebédre vagy vacsorára is jólesik. Válogass a legjobb receptek közül, és próbálj ki minél többet!

Passata, az Univer új terméke!

A sűrített paradicsomhoz képest, lágyabb, folyékonyabb állagú paradicsomos készítmény. Számos előnye mellett a termék hígítást nem igényel. Konyhakészen felhasználható, akár tésztaszósz alapanyagaként, levesben vagy egyszerűen pizzára kenve. Rendkívül sokoldalú, és számos étel elkészítéséhez használható.

Promóció

Ezt is szeretjük