Ha sosincs elég időd a főzésre, ezt meg kell nézned

Ez a konyha nemcsak spórol, de még dolgozik is helyetted

Spórolj pénzt és időt a főzéssel! (x)

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A főzés remek kikapcsolódás lehet egy pohár bor mellett, amikor nem sietsz sehova, és csak arra kell figyelned, hogy ne fűszerezd túl a húst, vagy ne süsd túl a krumplit. Azonban nem mindig ilyen egyszerű a helyzet. A zsúfolt hétköznapok, a szoros időbeosztás sokszor ezt nem teszi lehetővé, hiába szeretnél egy remekbe szabott vacsorát tenni a család elé – nincs rá elég idő.

A Bosch most erre a problémára is megoldást kínál, hiszen november 30-ig tartó ajánlatukkal egy tökéletesen intelligens konyhát összerakhatsz magadnak. Mindezt kedvezményesen! Válogasd össze a négydarabos szettet a beépíthető készülékekből.

Bízd magad a sütőre

Válaszd ki szetted részéül a kínálat bármely intelligens sütőjét, hogy ne kelljen extra köröket futnod a hőfok vagy a légkeverés folytonos állítgatása miatt. A főzésre vonatkozó pontos adatokat ugyanis nagyon ritkán írják le a receptkönyvekben. Ebben segítenek a Bosch innovatív sütői, amin csak az étel fajtáját kell kiválasztanod, ő pedig beállítja helyetted az ideális sütési módot, a hőmérsékletet és az elkészítési időt – amit ráadásul csökkenteni is tud.

Vadonatúj technológiájának köszönhetően ebből a sütőből csak olyan ételeket fogsz kivenni, ami garantáltan ötcsillagos minősítést kap a családtól. A sültek sem ronthatók el, ha az AddedSteam gőzfunkciós készüléket választod, hiszen időről időre nedvesíti a benne készülő ételeket, így azok belül tökéletesen lágyak, míg kívül ropogósak lesznek.

A főzőlap, ami óvja az edényt

A Bosch különleges ajánlatának központi része az indukciós főzőlap. Hogy összeválogathasd az akciós, négydarabos szettet az új intelligens konyhádba, mindenképpen része kell, hogy legyen annak a beépíthető főzőlap, hiszen erre kapod az 50 százalékos kedvezményt.

Többé pedig nem lesz problémád azzal sem, hogy leég a zománc vagy a teflon a serpenyőről, mivel a főzőlap ezt is megoldja helyetted. A Boost fokozat intenzíven felmelegíti a serpenyőt, majd 30 másodperc elteltével kikapcsol, hogy megakadályozza a teflon vagy egyéb érzékeny bevonat károsodását.

A Bosch minden tekintetben gondol a vevőire, ennek köszönhető, hogy a termékeik kezelését is a lehető legkönnyebbé tették. Senkinek sem kell aggódnia, hogy nem tudja kezelni a többfunkciós készüléket, az érintőkijelzőkön a funkciók beállítása is gyerekjáték, ráadásul azt is megmutatja, hogy melyik a megfelelő hőmérséklet a kiválasztott ételnek!

Kisebb zajjal, kevesebb vízzel

Sokan azért nem vesznek páraelszívót a konyhába, mert túl hangos, vagy mert nem tudják a lakáson kívülre vezetni a gőzt. A Bosch páraelszívói erre is megoldást jelentenek, ráadásul 80 százalékkal kevesebb energiát használnak, és akkora a zajszintje, hogy szinte meg sem hallod.

A környezet megóvására – és a családi kasszákra – való tekintettel a mosogatógépeket is úgy alakították ki, hogy a víz- és áramigényük rendkívül alacsony legyen. Az edények bepakolását is megkönnyítik az alakítható mosogatókosarakkal, és a továbbfejlesztett hangszigetelésnek hála, nyugodtan tudsz pihenni, amíg a gép mosogat helyetted. Ez ám az igazi álomkonyha!

Ezt is szeretjük